| Ađřıαηηα a întrebat:

Funda pentru cel mai bun ban?puppy dog eyes :d

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Un muncitor termina de pus mocheta intr-o camera dupa care vrea sa iasa sa fumeze o tigara. Cum nu-si gaseste pachetul de tigari se intoarce in camera sa-l caute. Vede o umflatura chiar in mijlocul camerei, sub mocheta proaspat pusa. Isi zice ca nu are sens sa scoata mocheta pentru un pachet de tigari, asaca isi ia ciocanul cel mai mare si arde vreo doua lovituri ca sa niveleze locul.
Tocmai atunci intra in camera proprietar ​ul, care-i spune:
- Uite, ti-am gasit pachetul de tigari, l-ai lasat in bucatarie. ​ Acum de-as mai gasi si hamsterul, ca nu e pe nicaieri.

Un cuplu, noaptea in parc, pe o bancă.
Ea:
- Iubitule, scoate ochelarii. Îmi agăţi dresurile.
După 5 minute:
- Iubitule, pune inapoi ochelarii, ai început să lingi banca

Două măicuţe mergeau cu maşina când deodată apare pe parbriz un vampir, foarte mare şi urât. Măicuţa din dreapta îi zice celei care conducea:
- Dă-i cu aghiazmă!
Dă ea cu aghiazma de la ştergătoare dar nimic… Vampirul rămâne acolo.
- Dă-i cu tămâie! Dă maica cu tămâie dar tot la fel… vampirul nici nu se clinteşte…
Disperată că nu scapă de vampir, îi zice celei din dreapta:
- Încearcă cu crucea!
Scoate maica capul pe geam şi începe:
- Fu*uţi crucea mătii dă-te jos!

Doi cerşetori, ţigani români în Italia se întâlnesc şi se întreaba unul pe altul:
- Câţi bani ai strâns azi?
- 6 euro…
- 6 euro? Ce ai făcut de ai strâns doar 6 Euro?
- Am făcut de toate – îmbrăcat ponosit, sărăcăcios, faţă de milog, am şi scris pe o plăcuţă de carton că am o nevastă şi 4 copii de întreţinut. Dar tu cât ai câştigat?
- 6000 euro!
- Ce?!?!? Cum ai procedat de ţi-au dat aşa de mult?
- Am pus lângă mine o bucată de carton pe care scria: "Îmi lipsesc 6 euro să mă întorc în România!

La Bulă vine un vecin:
- Auzi, mă, Bulă, vrem să tapetăm camera de zi, şi e la fel de mare ca a ta. Tu când ţi-ai tapetat, câte suluri ai cumpărat?
- 20.
- Mulţumesc.
După câteva zile se întâlnesc din nou:
- Auzi, mă, tâmpitule, am cumpărat 20 de suluri si 7 mi-au rămas în plus.
- Păi şi mie...

Sper ca te-au amuzat! multa bafta.

5 răspunsuri:
| Vasy10 a răspuns:

Am luat ban pentru ca am omorat un afk cand adminu vroia sa il ia cu lama.Si eu cu ak47

| NimeniAltu99 a răspuns:

Am luat ban.era un admin prost si ii dadeam doar headshot.si ban.si ii mai dadeam si prin perete si la mai multi.si.banwinking

| ɔɐıɔ a răspuns:

JEt acasa

| ViezurE a răspuns:

Cred că vroia să spună banc...

| Ađřıαηηα explică:

Scuzati`ma am vrut sa zic banc rolling on the floor)whistling