| angy_2105 a întrebat:

FUNDAA... vreau sa aud si eu cea mai tare poanta pe care ati avut-o vreodata.sunt sad si vreau sa radbig grinbig grin funda care este cea mai tare

Răspuns Câştigător
| stefanutza27 a răspuns:

(1) In timp ce o fata intra in biserica, un baiat ii pune piedica.Atunci, popa striga din altar:
- Boule, nu fi magar!
(2)
Intr-o zi, o bomba pica fix peste o manastire. Toate maicutele mor si ajung la poarta Raiului, unde le astepta Sf. Petru.
- Maicutelor, aveti aici un lighean cu apa sfintita. Spalati-va cu ea pe partile pe care ati pacatuit!
Totul merge bine, pana la un moment cand Sf. Petru observa pe una dintre maicute ca se tot baga in fata celorlalte. Atunci, se apropie de ea si-i spune:
- Stai linistita, maicuta, si asteapta-ti randul, ca oricum mergeti toate in Rai!
- Da, Sfinte Petre, dar eu ma bag in fata ca sa ma spal pe dinti, inainte ca maicuta aceea subtirica sa se spele pe fund!
(3) Stefan cel Mare, la razboi:
- Pi cai, ostenii mei!
La care, unul din apropiere ii spune:
- Si eu picai, Maria-Ta!
(4)
Intrebare: Care este CULMEA RABDARII?
Raspuns: Sa-ti iei apa in gura, sa adaugi un ou crud, sa te urci pe calorifer si sa astepti sa fiarba oul!
(5)
Un pacient merge la doctor
- Doctore, am avut un cosmar ingrozitor!
- Povestiti-mi!
- Pai, se facea ca trag de o usa pe care scria ceva...
- Ce scria?
- 'Impinge'!
(6)
Un jucator de Counter-Strike moare si ajunge in Iad... Dupa trei saptamani, Scaraotchi suna la Dumnezeu si il intreaba:
- Dumnezeule, ce om mi-ai trimis aici? A distrus toate cazanele, a ucis toti dracii si da ocoale Iadului, strigand in gura mare: 'Unde dracu' e pusa Bomba?'...
(7) Reclama unei firme din Romania:
V-ati saturat sa stati acasa?
Vreti undeva in Hawaii, Italia, sau oriunde altundeva, prin lume?
Si vreti ca aceasta excursie sa fie si gratuita?
... Atunci, firma noastra va ofera o gama variata de cuie, in care sa va puneti pofta!
(8)
Intr-o buna zi, un roman, un englez si un mut testeaza un ecou...
Mai intai, romanul striga:
- Te iubesc!
Ecou ii raspunde:
- Te iubessc!
Apoi, vine englezul:
- I love you!
Ecou raspunde:
- I love yooooooooouuuu!
In sfarsit, vine randul mutului, care striga:
- Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
La care, ecoul:
- Ce-ai zis, ma'?!?
(9)
Intrebare: Care este diferenta dintre un tip care cade de la etajul 10 si unul care cade de la etajul 1?
Raspuns: Cel care cade de la etajul 10 face 'Aaaaaaaaaaaaaaaa! Buf!', iar cel care cade de la etajul 1 face 'Buf! Aaaaaaaaaaaaaaaa!'...
(10)
Intr-o zi, doi tipi pe un lac, intr-o barca. Pe unul il chema Prost, iar pe celalalt Nimeni. La un moment dat, neatent, Nimeni cade in apa. Prost, disperat, suna la Pompieri:
- Ajutor! Ajutor! A cazut in apa si nu stie sa inoate!
Pompierul de serviciu:
- Cine, dom'le?
- Pai, Nimeni!
- Dumneata, cetatene, esti prost?
- Extraordinar esti, dom'le! Da' de unde stii cum ma cheama?!?

1 răspuns:
| Aleqa a răspuns:

Poanta...hmm.De ce nu stie o blonda cat face 11+11? Pt ca nu stie care 2 sa'l puna primullaughing)Sper ca te'am ajutatwinking