| rapgirl123 a întrebat:

Heei buna maine e 1 aAprilie big grin ce farse aveti de gand sa faceti? dar anul trecut ce farse ati facut? Dati-mi si mie niste idei originale big grin dau fundita si vot tongue pup :*

Răspuns Câştigător
| LenaCresida a răspuns:

Am cateva idei pentru farse la parinti :
1. Muta intre ele literele de la tastatura computerului pe care il folosesc parinti tai - o sa creada ca a innebunit calculatorul!
2. Lasa-le parintilor tai un bilet cu urmatorul mesaj :
,, Domnul Ursu a zis sa-l sunati. ``
Iar dedesubt scrie numarul de telefon al Gradinii Zoologice.,,,, Domnu Ursu `` va fi foarte bucuros ca cineva isi doreste sa discute cu el.
3. Ia un caiet cu spirala si decupeaza mai multe inele din acea spirala. Apoi prinde-le de nas, de urechi, de spranceana sau buza si prezinta-leparintilor noul tau look!
4. Schimba meniul telefoanelor mobile ale parintilor tai din romana in engleza. Dupa ca acestia il vor trece din nou in romana, pandeste un moment prielnic si schimba-l la loc in engleza. Si tot asa de cateva ori... Pentru a te bucura pe deplin de isprava ta, asigura-te ca esti de fata cand ei descopera lucratura!
5. Trimite-le parintilor tai, de la un numar pe care nu-l cunosc, u mesaj de genul :,, Va multumim ca ati cumparat produsele noastre. Suma de 500 de lei va fi adaugata facturii dumneavoastre de telefon ``.
6. ,, Mama, mama, branza din frigider are viermi! Ce scarbos! Ia uite!`` Si intindei mamei tale o bucata de branza pe care ai,, decorat-o `` cu niste boabe de orez.
7. Umple un pahar cu suc galben. Apoi du-te la baie exact cand stii ca unul dintre parinti se pregateste sa intre pentru a face dus. Bea o inghititura zdravana de suc, stramba-te nitel si explica-i ca tocmai te-ai sa urmezi o terapie cu urina! laughing
8. Roaga o prietena sa-ti imprumute telefonul ei si suna acasa. Spune, cu voce schimbata:,,Alo, Matilda, e acasa?`` Asta, bineinteles, daca numele tau nu este chiar Matilda, caz in care va trebui sa alegi alt nume. Parintii tai vor raspunde, normal, ca ai gresit numarrul. Tu repeti operatiunea de inca doua ori. Apatra oara suni si spui, tot cu voce schimbata :,, Alo? Sunt Matilda. M-a cautat cineva?``
Sper ca te-am ajutat! Am aplicat toate aceste farse anul trebuie cut pe parrinti mei! Sa vezi ce distractia a iesit! SPOR LA ``TREABA``?

8 răspunsuri:
| Pisicuța a răspuns:

@dia1699
nu's ale tale...te'am prins devil, sunt din revista Bravo Girl.

| Pisicuța a răspuns:

@dia1699 un. unsprezece ani O-o?
ma rog, si sa te cred raised eyebrows?

| CoMyYySiAtat a răspuns:

Frate cea mai tare farsa : ( pentru mine )

pe cine urasti?
pune-i o hartie pe spate si scrie ceva pe ea ( gen loveste-ma, dar vorbeste cu colegii sa nu-i spuna de ce o lovesc) sau faza cu moneda, e demodata dar pun pariu ca toti zic asta da nimeni n-a-ncercato sa vada ce tare e, sau mai bine sa scapi de ora, i-ati cerneala rosie si puneti pe la nas. spune-i profei ca ai sangerari nazale si pune putin su pe un servetel, dar cand te speli la baie spala-te bine sa nu se-ntinda, Scapi si de Ora!

| LenaCresida a răspuns:

Eu nu cumpar aceea revista! nu uita ca am doar 11 ani! si acele farse le-am gasit pe net anul trecut si le aveam notate pe foaie. daca vrei iti trimit o poza cu foaia pe care le aveam notate.

| LenaCresida a răspuns:

Ma rog, nu o citesc! nu ma intereseaza! farsele le-am gasit pe net anul` trecut! crezi ce vrei!

| LenaCresida a răspuns:

Merci mult pentru fundita! sorry happy pentru cearta!

| rapgirl123 explică:

Acum numai cont dar am pus o intrebare iar voi ati inceput sa va tiganiti pentru un nimic... Lol

| mamarutza12 a răspuns:

Si eu am 11 ani si citesc Bravo Girl!