| PufarinaRoz a întrebat:

Hei, buna. Va place mai mult prima serie din FMA sau Brotherhood? Ma gandesc ca multi prefera prima serie pentru ca atunci cand au vazut.o pe a doua deja multe lucruri sunt deja stiute, si se pierde o parte din farmec, dar nu Brotherhood urmareste pas cu pas manga? Nu asta e de fapt originalul?

Răspuns Câştigător
| irbis a răspuns:

Opinia generala a celor care urmaresc anime este ca Brotherhood e mult superior. Prima serie a urmarit manga pentru o vreme, dar dupa aceea a deviat si povestea a devenit foarte slaba. Aceasta insa nu a cuprins o parte prea mare din povestea din manga, iar Brotherhood a spus partea asta foarte repede, asa ca nu se pierde nimic, mai mult ca prima serie nu avea nici jumate din povestea intreaga, deci nu erau chiar atat de multe lucruri deja stiute.
Brotherhood a urmarit povestea din manga si eu cel putin consider ca prima serie poate fi ignorata complet, Brotherhood fiind povestea adevarata si, comparativ cu povestea creata pentru a completa prima serie, e mult superioara.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Zoki a răspuns:

Eu am vazut doar Fullmetal Alchemist si mi-a placut foarte mult, adica am invatat o multime de chestii noi.
Cat despre Brotherhood probabil ai dreptate, este originalul dar este aproape aceeasi poveste, nu se schimba foarte multe.

Chestia nu e ca iti place mai mult Fullmetal Alchemist sau Brotherhood, chestia e ca iti place care l-ai vazut primul. Dupa parerea mea putine persoane ar alege sa priveasca cealalta versiune atata timp cat se schimba putine chestii.

| irbis a răspuns (pentru Zoki):

Spune asta dupa ce ai vazut Brotherhood.

| Zoki a răspuns (pentru irbis):

Stii, ai dreptate, ar trebui sa ma uit la brotherhood, dar eu nu am spus nimic impotriva lui, incat sa te faca sa te enervezi. Nu am spus niciodata ca e inferior, exact din motivul pentru ca nu l-am vazut. Dar daca a fost partea cand am spus ca putine persoane ar alege sa priveasca versiuni diferite ale aceluiasi anime sau film, atunci am spus-o nu referindu-ma la FMA sau brotherhood, dar referindu-ma in general. Oricum, dupa ce ma uit la brotherhood, am sa imi aduc aminte ce ai spus, poate ai dreptate.

| irbis a răspuns (pentru Zoki):

Nu m-am enervat. Imi cer scuze ca nu am fost mai explicit. M-am referit la faptul ca tu ai spus ca nu se schimba prea multe in Brotherhood, acesta fiind de fapt foarte diferit si cu o poveste mult mai ampla si mai bine facuta.

| Zoki a răspuns (pentru irbis):

Imi pare rau si mie, probabil daca ai vazut brotherhood si apoi ai citit ceva care il subestimeaza, sunt aproape sigura ca ai gandit: cine se crede? Nici macar nu a vazut animeul si vorbeste. Nu te condamn probabil a-si face la fel.

| HonneOnna a răspuns:

Brotherhood, dupa parerea mea e mult mult mai bun pentru ca nu stau si se intind atat de mult pe cat stau in prima serie. E mai alert si mai palpitant si da, Brotherhood e originalul dupa manga din cate stiu euhappy

| Denny_Denisa_1994 a răspuns:

Nu cunosc deci nu ti pot raspunde