| Calinuz a întrebat:

Hei cine imi spune cum scap de paduchi:d

Răspuns Câştigător
| DoubleS a răspuns:

Tuns zero? Iluzii...

Ai mai multe variante:

- Petrolul lampant face minuni crede-ma.
Necazul este ca cei de la Petrom nu mai comercializeaza prin reteaua sa de distributie.Totusi incearca la Praktiker poate gasesti.

- Poti folosi un pieptene special.

- Foloseste agrafe pentru a imparti parul in mai multe suvite si piaptana fiecare portiune in parte. Curata des pieptenul cu apa calda si sapun.

Funda?

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| nevermind_3854 a răspuns:

Cumpara-ti o maimuta sa te caute de paduchilaughing

| AlexC a răspuns:

Tuns zero, te dai cu gaz sau te duci la famacie si intrebi de niste samponuri pentru paduchi. Paduchii sunt un semn al curateniei

| Armyanka a răspuns:

E și normal sa fii virgin la 15 ani, cine te iubește cu păduchi?

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup

| wowemy a răspuns:

Taieti cucu apoi tunde-te gel si cautati o gagicabig grin

| glamour_5213 a răspuns:

Era un fel de remediu cu gaz. Adica dadeai cu gaz pe par, nu dai foc, doar gaz. Mai cauta despre subiectul asta pe net...

| xDani3lx a răspuns:

Tunde-te chel

Întrebări similare