Ai dreptate cu asta.Noi,romanii nu suntem foarte deschisii la astfel de lucruri.dar fani Doctor Hu sunt si vor exista.In ultimul timp Romania sa remarcat si se va remarca in continuare.Peste ani poate vom fi in pas cu America.Noi suntem un popor tanar.Inca neformat.Nu fi nerabdator.o sa vezi in curand ca vom evolua ca stat.
Bine, fanii DW, anime-uri, manga-uri, avem si noi. O sa mai astept. Dar cred ca o sa mor asteptand, pentru ca nu cred ca restul tarilor o sa ne astepte pe noi. Ei merg inainte din toate punctele de vedere, iar noi parca mergem inapoi.
Si da, ai mare dreptate ca suntem neformati, dar hai sa incercam un pic. Adica daca stam ca balega si nu incercam sa evoluam si noi, o sa ne risipim degeaba... Si nu zic neaparat sa fim in pas cu America, doar ca, am putea sa incercam sa fim mai aproape de ai nostri europeni! :/
Ma bucur sa vad ca nu sunt singura care are cont pe Tumblr.
)(-ello, f-ellow )(om-estuck-er! GLUBGLUB! 38D
Nu prea am inteles intrebarea ....eu am inteles ca vrei ca noi romanii sa ne petrecem mai mult timp pe net la fel ca americanii, sau ce? Si mie imi place sa stau pe net dar serios acum ar trebuie sa fim mandri ca nu petrecem atat de mult timp in fata monitorului.Mai egsista si o viata de trait!