Hey
Poate un anime shoujo? De obicei cam asa sta treaba prin ele, insa nu prea au mai iesit asa mult in ultima vreme. Oricum, incearca :
Ao haru ride, desi anime-ul nu a adaptat toata partea cand apare al doilea baiat care o place protagonista, e destul de frumos.
Natsuyuki Rendezvous, nu e cu liceu, dar e o poveste frumoasa si destul de trista, nu e chiar ce cauti tu, dar m-am gandit sa ti-l recomand. L-am vazut de curand si mi s-a parut foarte dragut.
Toradora! - daca nu l-ai vazut, sa o faci, eu spun ca o sa merite, dar bine, nu toti avem aceleasi gusturi. E o poveste romantica foarte draguta.
Si ar mai fi multe anime-uri de dragoste cu liceeni, dar mna, nu respecta toate cerintele.
Spre exemplu : Ookami shoujo to kuro ouji
Bokura ga ita
Paradise Kiss (asta e mai matur)
Peach girl (asta e cam vechi...)
Nu trebuie sa respecte toate cerintele... doar sa fie o poveste de dragoste la liceu
Multumesc
Nisekoi
Oakami Shoujo to Kuro Ouji
Kaichow wa maid sama
Amnesia
Ao haru ride
Kimi ni todoke
Soredemo sekai
Romeo x Juliet
Kamisama hajimemashita
Sunt 2 sezoane din Au haru ride?
Al doilea sezon e facut doar manga...
Anime de dragoste la liceu :
Kaichou wa maid-sama ( presedintele consiliului elevilor si cel mai popular băiat)
Tonari no kaibutsu kun ( batausul si fata desteapta)
Ao haru ride ( aici e mai complicat. Si fata si baiatul se placesu in copilarie. Apoi au rupt legătură, si acum la liceu se reintalnesc)
Sukitte ii na eu ( cea mai antisociabila fata si cel mai popular baiat)
Bokura ga ita ( un baiat nou ce sufera inca dupa iubita moarta si o fata ce se indragosteste de el)
Clannad ( aici e la liceu, iar dupa actiunea se concentreaza pe viata de cuplu si pe copilul lor, apropo, daca te hotărăști sa il vizionezi, sa iti o batista cu tine)
Itazura na kiss ( cea mai fraiera fata si cel mai deștept baiat, ea ii scrie o scrisoare de dragoste, el o uraste, si asa ajung sa locuiasca impreuna)
Lovely complex ( o tipa inalta si un baiat scund = comedie)
Toradora ( toti se sperie de privirea lui, insa acesta e pasnic si nu se bate cu nimeni. Toti sunt sleriati de ea si ea chiar e agresiva, violenta. )
Anime de dragoste in care acțiunea nu se întâmplă la liceu :
Kamisama hajimemashita ( zeita pământului și servitorul vulpe)
Earl and fairy ( un doctor de zane si un tip dubios)
Romeo x Juliet ( dupa clasicul Romeo si Julieta al lui Shakespeare)
Shugo chara, nana, paradise kiss.
Anime in care mai multi baieti se indragostesc de o fata, sau invers; harem:
Diabolik lovers ( cu vampiri)
Amagami ss
Brothers Conflict ( cu multi frati)
Amnesia ( conpkicat de explicat, insa cu baieti frumosi si o poveste interesanta)
Kamigami no asobi ( cu zei)
Hiiro no kakera ( Sprite, daca imi aduc aminte)
Alte animeuri de dragodte si frumoase:
Vampire knight, special a ( se incadreaza la prima categorie), skip beat, the wallflower ( sau ceva de genul ).
Si o manga ( LD-K - Despre o fata ce se vede nevoita sa locuiasca impreuna cu un baiat, pentru care le parcurs dezvolta sentimente)
Soer ca te-am ajutat.