Uite aici câteva anime-uri care mie unul mi s-au părut destul de interesante, unele chiar geniale! ^.^
Dar mai întâi trebuie să menționez un lucru când vine vorba de grafică! Toate anime-urile recente, în special cele de după 2005 cam așa, se pot găsi 1080p bluray, doar că depinde pe ce site te uiți tu și la ce calitate a fost encodat acolo...
Eu personal zic că grafica unui anime trebuie apreciată după stilul artistic și nu neapărat după pixeli, iar ce ai menționat tu acolo "Sword art Online", sincer a fost complet la pământ pe capitolul stil grafic din punctul meu de vedere...
Deci îți pot recomanda următoarele:
- Seriile Fate / Cele două sezoane din "Fate/Zero" și urmat de încă două sezoane din "Fate/stay night: Unlimited Blade Works", nu este nevoie să te uiți și la seria originală "Fate/stay night", cele două de mai sus fiind o variantă alternativă făcută după acesta, evident totul cu o grafică contemporană și o poveste mai extinsă.
- Baccano! / un stil grafic dea dreptul unic, la fel ca tot anime-ul în sine de altfel! ^.^
- No Game No Life / Clar unul dintre preferatele mele, nu cred că sunt prea mulți care să spună cu nu le-a plăcut acest anime...
Dacă-ți place fantezia și mai ești și gamer, atunci cu siguranță trebuie să-l vezi! Iar când vine vorba de aspect vizual, ăsta cred că este cel mai colorat anime văzut de mine până acum! ^.^
- Boku dake ga Inai Machi / O poveste superbă și un stil grafic puțin spus interesant!
- Kiseijuu: Sei no Kakuritsu / Un fel de Tokyo Ghoul, doar că de vreo 100 de ori mai interesant!
- Samurai Champloo / Deși este destul de vechi (2004-2005), totuși există destul de puține anime care să adapteze atât de bine grafica la stilul și tematica anime-ului! Iar povestea în sine este și ea foarte bună, merită categoric văzut și acesta!
- Kekkai Sensen / Poveste bună, stil grafic superb, dar totuși coloana sonoră din acest anime o poți cataloga fără dubii ca fiind o operă de artă!
Ar mai fi multe anime-uri bune și cu un stil grafic interesant, dar dacă te pasionează mult aspectul vizual și arta în anime, atunci nu la serii TV trebuie să te uiți, ci la filme anime, acestea dețin supremația când vorbim de stil grafic!
Și uite câteva recomandări:
- Paprika / Deși puțin controversat și criticat de unii, cu siguranță acesta este preferatul meu! Are o exprimare artistică în care s-ar putea să te pierzi la propriu dacă nu ești atent... ^.^
Iar restul puțin mai la grămadă...
- Colorful, Karigurashi no Arrietty, Sakasama no Patema, Sennen Joyuu, Howl no Ugoku Shiro, Omoide no Marnie, Kaze Tachinu, Coquelicot-zaka kara, Summer Wars, Tokyo Godfathers, Bakemono no Ko, Ookami Kodomo no Ame to Yuki.
Toate sunt superbe și merită garantat!
Vizionare plăcută!
Katekyo hitman reborn seamana mult la grafica si are multe episoade ti-l recomand
Cele mai tari anime sunt Naruto, mai ales ca este vorba si despre dragostea dintre Sasuke si Sakura
PCLPCT întreabă: