| SKillerQSama a întrebat:

Hei prieteni. am nevoie de ajutor, cine doreste si are cunostinte in limba engleza, japoneza. poate deveni traducator pe un super site numit anime g, site-ul are nevoie de ajutor. cu totii urmarim anime-uri in fiecare zi, poate este cineva sa ii ajute.
Si cine are viteza de internet bun poate deveni uploader, deoarece incurand trilulilu va sterge toate anime-urile de pe site-ul lor, si pe vk nu mai pot fi vizioanate... daca aveti viteza de internet buna, poate sa ne ajute postand pe alte surse.
Si site-ul are nevoie de mai multe persoane, orice cunostinte, ne este de ajutor... multumim

4 răspunsuri:
| Anonim200211 a răspuns:

Am cunostinte la engleza!

| XPraFF a răspuns:

Si eu am cunostinte in limba engleza!

| rayny a răspuns:

Pentru inceput, vreau sa vad postarea oficiala a celor de la trilulilu, cum ca o sa sterga toate animeurile urcate la ei.
In al doilea rand, nu trebuie sa rogi pe nimeni sa devina traducator, cei care detin acele cunostinte ar trebui sa faca asta din proprie initiativa, nu pentru ca au fost rugati/obligati.
(pont pentru cei interesati)Daca lucrezi ca traducator pentru un fansub nu te alegi decat cu experienta si o spun din proprie experienta, in fine, mai sunt multe site-uri gen trilulilu pe care se pot urca episoadele anime.
Enjoy~!

| SKillerQSama explică:

Cei care vor sa ne ajute sa intre pe http://deseneanime.ro si se alature echipei :D. o sa aveti un test, si daca va pricepeti. poate ne ajutati :)