| NaughtyGirl a întrebat:

Hei! Pt cei care au perusi : povestiti-mi cum au fost la inceput, ce ati facut cand l-ati primit si faze tari pe care le-ati avut cu simpaticii.Msss...funda pentru cele mai funny povesti.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acuma, sincer, sunt dezamagita de mine. In prima seara cu perusul meu Koko-Iris, cum l-am botezat, m-am culcat la sapte ca sa doarma el. Ii cantam si ii faceam declaratii ca este o pasare foarte isteata. Intr-o saptamana a invatat sa manance din cutia special amenajata si nu din capac, dupa s-a obisnuit sa stea pe deget, pe cap iar cand era obosita se incolacea in parul meu si se culca. Am avut o relatie foarte stransa cu ea dar din pacate a pierit. Acum am alti doi perusi foarte isteti si alintati : fac baie vara intr-o mini-cadita, s-au obisnuit sa ii iau de pe perdea cu separatorul cu zabrele si sa ii duc direct la cusca ( pana au invatat sa zboare mi-au distrus puzzlele 3D, se asezau pe ele si isi faceau acolo nevoile ), dar ii iubesc enorm si sper sa ma imprietenesc si mai bine cu ei.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stiu, suferi atat de mult chiar si pentru cineva atat de mic.

| NaughtyGirl explică:

Condcoleante, TrandafirasiDinCeara...sad...Nici nu vreau sa ma gandesc la acea zi pentru Pakito (il cheama Paco dar eu il alint Pakito)