| Georgenix a întrebat:

Hei, puteți să-mi spuneți câteva animeuri gen Danmachi familia?

Răspuns Câştigător
| onneshhott a răspuns:

1. Highschool DxD.
Este destul de asemanator pe genu: vreau sa devin mai puternic pentru fata pe care o iubesc. Numai el (Issei, personajul principal) vrea sa devina puternic pentru fetele pe care le iubeste ( harem ).
Este ceva asemanator, gen : dragoste, Actiune, Harem, demoni, ingeri, si putina comedie.
P.S Daca nu l-ai vazut inca si vrei sa il vezi iti recomand sa o faci cand esti singur acasa noapte sau cu usa de la camera inchisa laughing)
Il gasesti subtitrat si necenzurat pe AnimeKage, AnimeG, KissAnime.
2. Campione. Din nou un anime foarte bun care mi-a placut si este si asemanator cu Danmachi, Are chiar si Zei, pana la urma despre asta e vorba un Ucigas de Zei ( In teorie ) este foarte bun mi-a placut inca din primul episod e super.
Gen; Actiune, Dragoste, Harem, Comedie, Ecchi, Fantastic.
3. Ichiban Ushiro no Daimaou.
inca un anime bun care mi-a placut este vorba despre o scoala de magie si un Rege Demon ( Mahou ) nu mai dau spoilere, este super oricum daca nu l-ai vazut inca o sa iti placa.
4. SAO ( Sword Art Online ) daca nu l-ai vazut inca (putin probabil ) il recomand pentru ca este super si foarte asemanator diferenta este ca in Danmachi actiunea se petrece in lumea reala si in SAO intr-o lume virtuala care devine reala.
5.Nanatsu no Taizai ( Ce le Sapte Pacate Mortale ) Nici macar nu am ce sa spun despre acest anime, daca inca nu l-ai vazut fa-o cat mai repede.
6. Sekirei (Sincer animeul acesta nu prea are legatura cu tema din Danmachi, insa crede-ma o sa iti para rau daca pierzi acest anime 25 de episoade pline actiune comedie dragoste si suspans n-o sa te plctisesti la niciun episod).
7. Akatsuki no Yona. extraordinar, este primul cuvant care imi vine in cap cand ma gandesc la acest anime. este si in tema cu Danmachi insa are si o poveste extraordinara.

GATA scuze dar m-am plictisit sa scriu daca leai vazut deja lasa-mi un com la raspuns si o sa iti recomand altele.
P, S scuze pentru greselile gramaticale dar am scris repede si na am chef sa stau sa le corectez. laughing

| Georgenix explică (pentru onneshhott):

Lol, nu ma prea interesează greșelile gramaticale, doar animeurile

1 răspuns: