Hello
Iti voi recomanda cele 3 anime-uri care mi-au placut mie foarte mult.
Inuyasha (are multe episoade, acum daca nu te deranjeaza, sa stii ca e un anime foarte frumos, l-a dat si pe animax ) e vorba de o fata Kagome, care este trasa printr-o fantana in era feudala, unde il intalneste pe inuyasha, un tip jumatate om, jumatate demon, care cauta juvaierul sacru.
Toradora - E vorba de 2 adolescenti, care se împrietenesc printr-o intamplare destul de ciudata, ajung sa se ajute unul pe celalalt cu persoanele de care s-au indragostit.
Gakkou no Kaidan l-a dat si pe animax, un anime horror foarte interesant parerea mea. E vorba de de un grup de adolescenti si mai multe fantome cu care se confrunta acestia.
Vampire Knight - Cea mai veche amintire a lui Yuki este o noapte furtunoasă de iarnă, în care a fost atacată de un vampir...Și apoi salvată de altul. Zece ani mai târziu, Yuki Cross, fiica adoptată de directorul Academiei Cross, a crescut și a devenit un gardian al rasei vampirilor, fiind protejată de cel care a salvat-o, Kaname Kuran, de la descoperirea faptului că el conduce un grup de vampiri la o școală de elită. Dar, de asemenea, se află de partea ei Zero Kiryuu, un prieten din copilărie care urăște vampirii pentru că ei au distrus ce a avut el drag, iar acum este hotărât să nu mai aibă încredere în ei. Acest aranjament coexistent pare plăcut și frumos, dar au renunțat vampirii cu adevărat la căile lor criminale, sau există un adevăr întunecat în spatele acțiunilor lor? Deoarece în această lume plină de secrete, unde nimic nu este așa cum pare, prețul de încredere rătăcit poate fi chiar mai rău decât moartea.
Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Vampire_Knight
Hataaku mapu sama: este vorba depre satana care era sa fie ucis de Erou. Eu si un general de-al sau parasesc entre isla( lumea lor) si ajung pe Pamant din greasala. Ei raman fara magie si trebuie sa traiasca ca miste oameni normali( si cam saraci) in mica Japonie. Maou sama( lordul demon) se amgajeaza la McRonald si intalneste o fata care ajunge sa il placa! Daca vrei sa stii mai multe despre anime uita-te la el!
Highschool Of The Dead- Japonia(din ce imi amintesc) este afectata de un anumit lucru care ii transforma pe toti
In zombie. Elevii unei scoli( fiind si scoala lor afectata) iau initiativa iar impreuna cu un profesor pleaca luptandu-se cu zombie ca sa scape. La un moment dat se intalnesc cu mama unei fete din grup intr-un moment limita in care mai aveau putin si deveneau si ei zombie fiind salvati de aceasta si traind alaturi de ea in casa (mai mult conac) ei. Restul va fi in sezonul 2.
Amnesia-o fata se trezeste pe o bancheta dintr-un magazin fara sa-si aduca aminte nimic si pe deasupra mai vede si o zana baiat pe care nimeni altcineva nu-l poate vedea. dintr-un motiv necunoscut fata este transportata intre lumi paralele si totul.in fiecare lume, incepe pe 1 august(e cam complicat, dar e super)