| SakuraMiraiEdo a întrebat:

Hei TPU^^ As vrea sa-mi spuneti niste anime-uri care au doar 12-13 episoade XD Arigato gozaimasu ^^

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritatea anime-urilor au 12-13 episoade laughing zii genu pe care vrei sa il aiba, si iti dau cateva tongue

apropo, de unde esti? cred ca te stiu.

| SakuraMiraiEdo explică (pentru anonim_4396):

Nu conteaza genul, doar sa fie unul interesant. XD Si is din Bacau.-.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SakuraMiraiEdo):

Bacau? atunci nu te stiu xD

paii depinde si de ce preferi tu laughing nu stiu care iti plac, care nu...

dar uite aici niste anime-uri de 12-13 episoade care cel putin mie mi s-au parut interesante (nu mai stiu care avea 12-13 episoade sa fiu sincer, daca au mai multe poti sa le ignori tongue)

Absolute Duo; Baka to test to shoukanjuu; Boku wa Tomodachi ga Sukunai; prison school; BTOOOM!; danganronpa; date a live; no game no life; Hentai ouji to warawanai neko; NouCome; erased; akatsuki no yona; nijiro days; hai to gensou no grimgar; saijaku muhai no bahamut; trinity seven; C3; yamada-kun and the seven witches; tokyo ghoul; highschool of the dead; danmachi; yuruyuri

nu stiu, restul care imi vin acum au mai mult de 13. in orice caz, ai putea sa incerci acelea tongue mie mi-au placut. Apropo, majoritatea sunt ecchi big grin (poate

de-aia mi-au placut) dar mai sunt si de actiune, psihologice, etc tongue

sper ca te-am ajutat, vizionare placuta.

| Alexul99 a răspuns:

11Eyes, de curand am vazut cateva episoade din el si pare destul de interesant big grin

| xDIABOLIQUE a răspuns:

Devil May Cry. smug