| venilla a întrebat:

Hei TPU happy care anime e mai tare, Naturo sau Bleach?

30 răspunsuri:
| MissAvocado a răspuns:

Nu se pot compara, sunt doua anime amandoua super mega tari

| Miauti a răspuns:

Ai uitat sa spui si Dragon Ball

| Niklauss a răspuns:

Pai in Bleach sunt si face care te ajuta in viata cum ar fi ca Ichigo cum nu renunta niciodata orice s-ar intampla dinafara de episodul 365 care a inceput sa planga ca ia luat Ginjo puterile. Dar si Naruto e un anime frumos. Mai ales ca ma uitam la el din copilarie ceea ce ii da pentru mine o valoare sentimentala. si imi place mult de sasuke care si el arat ca trebuie sa treci prin orice ca sa iti implinesti scopul/visul cum a fost exemlu lui de a deveni de partea raului si sa ii devina ucenic unuia din cei mai mari raufactori (Orochimaru) numai pentru asi omori propiul frate pentru razbunare cu toate ca Itachi l-a lasat o fost o surpriza neplacuta ca Tobi/Obito sa ii spuan adevarul dar oricum pana la urma Sasuke a devenit de partea binelui si a si oprit tehnica EdoTensei a lui Kabuto inpreuan cu Itachi. (pentru nedumeriri cititi NarutoManga :http://a-kage.info/manga/naruto-manga/ ). Deci si mie cel mai mult imi place Naruto. Funda?

| birdie14 a răspuns:

Grea alegere, având în vedere că cele două anime aparţin aceluiaşi gen.Dar, pentru că Naruto a fost unul dintre primele anime difuzate(pe Jetix) e şi normal ca majoritatea să aleagă Naruto.Şi deşi amândouă sunt excepţionale, trebuie să aleg şi eu ca restul Naruto.

| Ashadow a răspuns:

As spune ca Bleach.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din punctu meu de vedere e Naruto, deoarece evoluatia lui e mult mai sofisticata.

| venilla explică (pentru anonim_4396):

Si mie tot Naruto imi place mai mult, voiam sa stiu si parerea voastra happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru venilla):

E bun si Bleach, adica l-am vazut, dar e mai bun Naruto.

| neca a răspuns:

Bleach misepare mai bun

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Okami23 a răspuns:

Dintre cele doua?
ambele

| AndradaRoxana9 a răspuns:

Buna.
Eu apreciez mai mult Naruto. Mi se pare mult mai interesant. Inveti foarte multe lucruri folositoare din el, dintre cale cel mai important lucru : sa nu te dai batut niciodata indiferent de situatie.
Pa, pa!

| Stella17 a răspuns:

Buna, eu cred ca Naruto este mai bun el nu se da batut niciodata si oarecum te face si pe tine sa crezi in tine si poti sa faci ce ti-ai propus.

| SeeDifference a răspuns:

Naruto si Bleach sunt 2 anime frumoase si se bazeaza pe aproape aceeasi poveste, este vorba despre un copil care datorita prietenilor si persoanelor care-l incurajeaza reuseste sa ajunga la un anumit nivel si sa se bata cu cei mai puternici oameni din lumile lor si sai infranga.

| Arikirinmotoka a răspuns:

Mie amandoua mi separ foarte tari, dar poate ca Naruto ar fi mai tare din cauza ca are o aventura mai frumoasa.

| SladeWilson a răspuns:

Naruto

| Sarai a răspuns:

Mie imi place mai mult Naruto happy

| DaYannaDG a răspuns:

Pai pana acum nu am vazut Bleach, dar daca m-as apuca sunt sigura ca nu mi-ar place. deci aleg Naruto (nu cred ca exista un anime mai frumos decat el (pana acum), parerea mea)

| Banyik_Ionutzz_1998 a răspuns:

Naruto pe urma as alege Avatar the last airbender.

| Claudia15Maria a răspuns:

Naruto

| RochEq a răspuns:

La putere bleach e mai tare ca naruto numai zic de alte anime mai tari

| Kapkha a răspuns:

Naruto e mai tare

| Sima_Cristian_1999 a răspuns:

Naruto...sunt mai normali si au mai multe versiuni

| AnimeBoy45 a răspuns:

Naruto

| naruhina a răspuns:

Naruto love struck

| Zelu a răspuns:

Naruto.

| Dani_Zamfir_1983 a răspuns:

Naruto,pur si simplu ma captivat!

| danlaparinti a răspuns:

Mie imi place mai mult naruto.dar depinde de persoana care priveste aceste anime

| madadragutza a răspuns:

Naruto

Întrebări similare