Pai in Bleach sunt si face care te ajuta in viata cum ar fi ca Ichigo cum nu renunta niciodata orice s-ar intampla dinafara de episodul 365 care a inceput sa planga ca ia luat Ginjo puterile. Dar si Naruto e un anime frumos. Mai ales ca ma uitam la el din copilarie ceea ce ii da pentru mine o valoare sentimentala. si imi place mult de sasuke care si el arat ca trebuie sa treci prin orice ca sa iti implinesti scopul/visul cum a fost exemlu lui de a deveni de partea raului si sa ii devina ucenic unuia din cei mai mari raufactori (Orochimaru) numai pentru asi omori propiul frate pentru razbunare cu toate ca Itachi l-a lasat o fost o surpriza neplacuta ca Tobi/Obito sa ii spuan adevarul dar oricum pana la urma Sasuke a devenit de partea binelui si a si oprit tehnica EdoTensei a lui Kabuto inpreuan cu Itachi. (pentru nedumeriri cititi NarutoManga :http://a-kage.info/manga/naruto-manga/ ). Deci si mie cel mai mult imi place Naruto. Funda?
Grea alegere, având în vedere că cele două anime aparţin aceluiaşi gen.Dar, pentru că Naruto a fost unul dintre primele anime difuzate(pe Jetix) e şi normal ca majoritatea să aleagă Naruto.Şi deşi amândouă sunt excepţionale, trebuie să aleg şi eu ca restul Naruto.
Din punctu meu de vedere e Naruto, deoarece evoluatia lui e mult mai sofisticata.
Si mie tot Naruto imi place mai mult, voiam sa stiu si parerea voastra
E bun si Bleach, adica l-am vazut, dar e mai bun Naruto.
Buna.
Eu apreciez mai mult Naruto. Mi se pare mult mai interesant. Inveti foarte multe lucruri folositoare din el, dintre cale cel mai important lucru : sa nu te dai batut niciodata indiferent de situatie.
Pa, pa!
Buna, eu cred ca Naruto este mai bun el nu se da batut niciodata si oarecum te face si pe tine sa crezi in tine si poti sa faci ce ti-ai propus.
Naruto si Bleach sunt 2 anime frumoase si se bazeaza pe aproape aceeasi poveste, este vorba despre un copil care datorita prietenilor si persoanelor care-l incurajeaza reuseste sa ajunga la un anumit nivel si sa se bata cu cei mai puternici oameni din lumile lor si sai infranga.
Mie amandoua mi separ foarte tari, dar poate ca Naruto ar fi mai tare din cauza ca are o aventura mai frumoasa.
Pai pana acum nu am vazut Bleach, dar daca m-as apuca sunt sigura ca nu mi-ar place. deci aleg Naruto (nu cred ca exista un anime mai frumos decat el (pana acum), parerea mea)
Mie imi place mai mult naruto.dar depinde de persoana care priveste aceste anime
Theseus întreabă:
eutunoilafilm întreabă:
Shadow82838 întreabă: