Da, ar fi putut sa il omoare oricand, (pe el sau pe oricine altcinava) insa nu o face pentru ca nu ar mai fi avut cu cine sa se "distreze". Ma bucur ca ti-a placut Death Note, si mie mi s-a parut absolut genial, e anime-ul meu preferat.
Merci, m-ai ajutat foarte mult. Am intrebat asta deoarece intr-un episod' Ryuk il 'ruga' pe Light sa faca schimbul de ochi si m-am gandit ca ar fi putut foarte usor sa il omoare ca sa mai 'castige viata,.
Pana la urma, ce interes ar fi avut Ryuk sa il omoare?
( Nu se specifica cum l-a pacalit Ryuk pe regele Shinigamii-lor ' nu?)
Oricum animeul a fost genial si cred ca oricat as cauta nu voi gasi ceva care sa se compare cu el.
P.S Cine a fost personajul tau preferat?
Ryuk il intreaba pe Light daca vrea ochi de Shinigami nu fiindca voia sa isi lungeasca viata, scrie la un moment dat in manga ca pentru un Shinigami jumatate din viata unui om nu insemna aproape nimic si pactul acesta reprezanta ceva semnificativ doar pentru om, deci Ryuk nu avea nici un interes in viata lui. Si in legatura cu intrebarea ta, personajul care mi-a placut cel mai mult a fost L.
Incearca Code Geass si Code Geass R2 si o sa vezi ca mai sunt anime-uri care se apropie de Death Note care e prea genial.
Un anime asemanator cu Death Note dar fara : Code Geass, Guilty Crown etc.
Nu stiu daca ar fi tutut...dar daca ati aduci aminte el si-a "scapat" caietul pe pamant pentru ca era plictisit. daca l-ar fi omorat. unde mai era distractia.
si da a fost foarte genial animeul... puteau sa mai faca inca 300 de episoade si tot nu ma plictiseam de el
Apareau, filerele( amintirile ) etc, si nu iti mai placea.
DariusBurdulea1923 întreabă: