| lovetheyfunny a întrebat:

Hei TPU erau mai de mult niste desene cu 2 baieti care traiau intr-un trib si o fata care traia in alt trib si era ceva cu saman fata stiu ca era cu ceva chestie din material rosu care ii acoperea parte intima de jos si mama ei era tot cu chestie dinaia gri mi se pare care ii acoperea si sanii iar baietii din celalalt trib aveau chestie dinaia care ii acoperea parte intima doar e jos si unul mi se pare ca avea albastra chestie aia stiu doar ca samanii lor nu prea se intelegeau si ei doi erau prieteni\iubiti (ca pe atunci habar-naveam eu ce-i ala iubit) laughing, ma poate ajuta cineva.a da si mai erau niste desece cu un peste sau ce era pe nume lter care avea o servitoare pe nume cony to peste sau ce nu stiu sigur erau ceva din astea de prin ocean stiu doar un episod cand au venit parintii lui coni sa o ia si ei erau bogati si au vrut sa scoala petrol din plaja dar coni cu luter si cu creaturile de prin ocean i-ai oprit sa faca asta
Ok e o intrebare destul de ciudata dar sunt desenele copilariei mele si as vrea mult sa le revad
Dau funda la cinea imi a amndoua desenel sau macar uul din ele
:*

1 răspuns:
| mariusmac85 a răspuns:

Hristos a Inviat! Buna dimineata
Cumva asta este desenul cel cu pesti sau chiar daca nu este este un desen foarte frumos si e marca Walt Disney si ei fac desene foarte frumoase merita vazut daca nu l-ai vazut
http://deseneledublate.blogspot.ro/......omana.html
Sper sa-ti placa
O zi frumoasa iti doresc
Marius