Încearcă Squidgirl, Clannad și pe cele care le'am mai mai menționat odată mai sus K-ON, Fairy Tail, One piece, Maji de Watashi ni Koi Shinasai(e cam ecchi) si Kilari.Vizionare plăcută ^^!
Kilari,Maji de Watashi ni Koi Shinasai,Lovely Complex,Nana, K-ON,One Piece, Fairy Tail dacă spui că pe celelalte le'ai văzut..umm,spune'mi anime'urile pe care le'ai văzut, așa ne putem orienta mai bine ^^.
Kaichou Wa Maid-Sama! Dacă vrei îți dau link de la toate episoadele (apărute) în română: http://www.anime-tv.ro/category/anime-ro/kaichou-wa-maid-sama/ Baftă!
Iti spun eu unul misto rau:D
Katekyo Hitman Reborn ii super incearca il gasesti pe www.animekage.com acolo gasesti si cele mai vizionate animeuri si cele mai tari:D
Baka to test to shoukanjuu; Baka to test to shoukanjuu Ni!; Death note; Inukami!; Shiki; Soul Eater; Uraboku(daca nu gasesti asa cauta Uragiri wa boku no nameo no shitteiru); Lovely Complex; Anoteher; Yu Yu Hakuso;
Ok... deci: naruto, bleach, fullmetal alchimist, rosario vampire, hell girl, vampire knight, soul eater death note, inuyasha, suburbii, afro samurai, nana, lovely complex, preater, dancin in the vampire bund
Încearcă Squidgirl, Clannad și pe cele care le'am mai mai menționat odată mai sus K-ON, Fairy Tail, One piece, Maji de Watashi ni Koi Shinasai(e cam ecchi) si Kilari.Vizionare plăcută ^^!
Uita-te la CodeGeass(are 2 sezoane) sau Another(putin horror dar foarte interesant) -> mie mi-au placut foarte mult...
George56 întreabă:
Shadow82838 întreabă: