Hellsing (ヘルシング Herushingu?) este o serie manga și anime scrisă și ilustrată de Kouta Hirano. A apărut în revista Young King Ours în 1997 și continuă și astăzi. Capitolele individuale sunt colectate și publicate sub forma de volume tankōbon de către Shōnen Gahosha, din Septembrie 2008 fiind publicate 10 volume. Hellsing urmărește eforturile misteriosei și secretei Organizatii Hellsing, de a elimina vampiri, zombie denumiți "ghouli", și alți inamici de natură supernaturală care amenință Regatul Unit.
Sir Integra Wingates Hellsing, după numele său coordonat cu titulatura, este o nobilă de 22 de ani și ultimul membru al familiei Hellsing. De asemenea, lidera puternică și inteligentă a Organizației Hellsing, și,, stăpîna" lui Alucard. A moștenit organizația la frageda vîrstă de 13 ani, cînd tatăl ei a murit. Deși adesea pare dură și pretențioasă, este respectată și admirată, chiar și printre inamicii de moarte. În manga se dovedește și trăgătoare de elită. În plus, este o spadasină excelentă, și posedă puterea, dezvăluită mai direct în anime, de a controla și induce transformările lui Alucard cu ajutorul unor tehnici aparent alchimiste, pentru a-l face cea mai puternică armă din lume, la dispoziția ordinelor sale.
Bă eu nu ți-am zis că-i înfricoșător, am zis doar că e oarecum horror.
Ho bă, că n-o să visezi urât la noapte.
Și chiar n-o pricep pe-asta cu 13+, lol.
E un vampir, Alucard...care lucrează la agenția Hellsing de exterminare a vampirilor.
Un vampir care ucide alți vampiri.
Fain, nu?
Bebe2002 întreabă:
DrobotaAndreea012 întreabă:
DrobotaAndreea0123 întreabă: