Îmi pare rău să vă stric cheful dar sezonul 2 apare de abia în 2016. În mod normal era planificat pe 2015 dar s-a înlocuit apariţia sezonului 2 cu un film despre viaţa lui Levi parcă.
Levi? E, macar au ales un personaj misterios si dragut! Cand apare filmul cu el?
Undeva în 2015 ar trebui. Probabil prin ianuarie. Dar nu-s sigură.
Hei..stiu..ne-a lasat asa in ceata ) eu am auzit ca un nou sezon va aparea abia in aprilie , stiu, mult.
Stiu, eu ma asteptam ca Eren sa se mai lupte cu Titanul Colosal sau Blindat..adica pe bune..au disparut dintr-o data.) Chiar ce o fi cu pivnita aia? ) sper ca v-om afla in al doilea sezon.
S-a terminat exact in mijlocul actiunii. Chiar voiam sa vad ce e in pivnita! Dar asta cred ca o sa arate la sfarsitul animeului, pentru ca na, daca afla deja raspunsul ii omoara. Si totusi ei sunt singurii oameni de pe pamant ca nu inteleg? Sunt izolati acolo? Si astia cand dorm, parca-s roboti Oricum, sper sa ne lamureasca pana la sfarsit
Apare in primavara asta, dar nu se stie cand.
Dar ce se stie sigur este ca in acest sezon se va lupta Titanul Eran si cu Titanul Colosal si cu cel blindat
Shadow82838 întreabă: