| Chan_Stefi_1999 a întrebat:

Vreau sa stiu daca Yuri! on ice e pe sezoane

Răspuns Câştigător
| Qtsmallbean a răspuns:

Din cate stiu eu, urmatorul sezon apare pe 11 Ianuarie...insa se va baza mai mult pe Yurio.

4 răspunsuri:
| Diavolcata a răspuns:

Salut, sper ca te ajut si merit si eu o funda:
Si normal ca este!

| HandaSei a răspuns:

Păi în primul rând te referi la faptul că dacă are mai multe sezoane, sau doar că este sub formă de serial?

Iar răspunsul este că orice anime este sub formă de serial (TV Show), adică pe sezoane! Iar acesta are doar un singur sezon ce abia s-a terminat recent, chiar acum la finalul anului trecut "22 Decembrie 2016"! Nu l-am văzut, deci nu știu dacă a lăsat loc de o continuare, dar momentan nu este nimic anunțat oficial despre așa ceva...

Dacă ești interesat găsești mai multe informații oficiale despre el pe MAL ( https://myanimelist.net/anime/32995/Yuri_on_Ice?q=Yuri%20 ).

| Barkjha a răspuns:

O sa mai fie inca un sezon.E clar

| fujoshileader a răspuns:

Nu as putea sa zic exact ca este pe sezoane, avand in vedere ca dupa primul sezon urmeaza sa apara sase dvd-uri, sau au inceput deja sa apara, dar probabil, tinand cont de ce se intampla in dvd-uri, este posibil sau nu sa apara inca un sezon. Kubo-sensei, autoarea anime-ului, a spus ca ea si studioul de productie se concentreaza pe o continuare, nu stiu daca este vorba numai de dvd-uri sau este incul in discutie si un sezon nou.