| BadAngel3 a întrebat:

Hei TPU, vreau si eu niste desene cu anime-uri pe romana...brusc imi plac anime-urile (scuze daca nu am scris corect).

Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Cierro a răspuns:

Oh, dear. Ai nimerit persoana expertă în asta. :3 Păi, pentru început începe seriile scurte: Owari no Seraph, are două sezoane, al doilea abia a apărut, Diabolik Lovers (e cu mulţi tipi vampiri, e mai mult pentru fete), are tot două sezoane, Kamisama Hajimemashita, Tokyo Ghoul (în iarnă apare sezonul 3), Noragami (abia a apărut sezonul 2), dar dacă vrei serii lungi poţi începe cu Beelzebub (60 de episoade, cred), Katekyo Hitman Reborn (peste 150 cred), Fairy Tail (nu e terminat, dar are 247 de episoade sau mai multe deja traduse), Bleach ( nici ăsta nu e terminat dar are 366 de episoade, în vara lu' 2016 apare sezonul 16 parcă). Cam atâta pentru început. Având în vedere că nu ai specificat un gen anume, eu ţi-am recomandat seriile care îmi plac mie cel mai mult, dar mai sunt. Iar ca site-uri unde să le vezisickAnime G şi mai e unu da nu-mi vine în cap numele lui. laughing

1 răspuns:
| Emma2Laura1 a răspuns:

Site de anime-uri: Anime Kage
Anime-uri:Trinity Seven,Fairy Tail,Mangaka san no assistant san, Beelzebub, Rokka no Yuusha, Naucome, Gangsta. Daca te uiti pe anime kage vei vedea o multime deci vei avea de unde sa alegi

Întrebări similare