| OtakuShoujo a întrebat:

Heii! Aceasta intrebare o pun celor care sunt otaku( si celor care nu sunt, daca se pricep). Acum o jumatate de ora am vorbit cu o prietena pe Facebook si mi-a dat un link de manga. Am citit pana cand am dat de partea naspa:era hentai(p.o.r.n.o.grafie). Acum am aflat ce inseamna si sunt terorizata. Cum pot sa nu ma mai gandesc si ce sa fac sa uit chestiile alea?

Răspuns Câştigător
| TempestUV a răspuns:

Eu sunt curioasa cum ii zice ca sa nu dau de ea si sa raman si eu cu sechele.Intreaba-ti prietena si astfel ne poti ajuta sa nu ramanem cu sechele. Daca vrei sa scapi de imaginile alea din mine o sa iti recomand niste manga foarte dragute:
-STROBE EDGE(e o manga extrem de draguta care nu te lasa sa dormi pana nu o citesti toata)
-Ayahatori Shoukanchou(ma chinui sa o citesc dar are niste tipi asa de draguti ca te uiti numai pentru ei nu pentru actiune)
-Heart no Diamond
-Inochi Mijikashi, Koiseyo Furyou Shounen!
-Kamisama Hajimemashita(daca ai vazut animeul poti sa urmaresti si manga ca nu prea corespunde actiunea si sa nu uit, va avea si un sezon 2 dar asta nu stiu cand)
-Kedamono Kareshi (trebuie sa o citesti)
-Seiyuu Ca!
-Shinobi Yoru Koi wa Kusemono
-Soredemo Sekai wa Utsukushii
Si cam atat. Sper ca te-am ajutat

5 răspunsuri:
| Deleb a răspuns:

Cand cineva iti mai recomanda vreo manga, intai caut-o pe Myanimelist (unde vezi genurile, autorul, poza, etc) si poate asa nu mai citesti ceva neplacut.

| ryuu a răspuns:

Ce serie manga ti-a dat, de te-a traumatizat?!
Ce poti sa faci, este sa urmaresti o alta serie (anime sau manga) din genul preferat.

| OtakuShoujo explică (pentru ryuu):

Era cu o fata care avea probleme in dragoste si in noaptea aia trebuia sa faca....cu iubitul ei si s-a dus la experta scolii care a invatat-o.Mersi de sfat. Chiar acum ma duc sa incerc.

| ryuu a răspuns:

Pentru a nu mai trece printr-o experienta neplacuta, cauta detalii (gen, sinopsis, etc.) despre manga-ul respectiv pe myanimelist.net (cum a spus si Deleb). Sau pe http://www.mangaupdates.com, unde pe langa genul, sinopsisul si alte detalii, mai specifica si tematica acelei manga.
Ai grija dataviitoare.

| BlackRaven45 a răspuns:

Ştiu cum te simţi. Am urmărit şi eu o manga care era foarte drăguţa dar pe parcurs au apărut chestile neplăcute... Rămâi traumatizată. Nu te mai poţi gândi la altceva. Eu m-am uitat la anime romance până nu m-am mai gândit la chestile alea. Îţi recomand nişte anime drăguţe. Pe mine m-au făcut să-mi iau gândul de la acele şcene din manga:

-Kamisama Kiss
-Soredemo sekai wa Utsukushii
-Uta no Prince-sama (Are două sezoane şi va avea şi un al treilea sezon)
-Special A
-Hiiro no Kakera (Are două sezoane)
-Kamigami no Asobi

Sper că ţi-am fost de folos! happy

P.S. Data viitoare verifică pe Anime Kage *dacă vrei* şi asigură-te că manga-ul\anime-ul e potrivit pentru vârsta ta.winking