Adevar sau provocare
7 minute in rai( trebuie sa stai inchis cu o persoana in dulap 7 minute si sa faci ce vrei)
corabia nebunilor(toti va ganditi la o regula iar unul trebuie sa ghiceasca punandu-va intrebari)
bancuri
Farsele noaptea in tabara sunt cele mai clasice si cele mai bune! Pasta de dinti in mana si apoi gadilat cu o pana, baietii machiati cu farduri...pur si simplu GENIAL. Funda? Vot?
Chris3 1 referitor la raspunsul tau, eu am 10 ani si la 7 ani am fost in tabara cu aproape toata clasa in afara de aia fricosi. Baietii stateau in camere separate de fete. Si noaptea faceam chestii foarte tari adica faceam glume, ziceam bancuri, si cand era sa adoarma unii punea un coleg de-al meu o sonerie la mobil care radea haaa-ha-ha-ha-ha-ha si se speria ala care dormea si noi radeam . Dar cel mai tare a fost cand seara un coleg de-al meu avea o mana rosie cu sange cumparata din excursie si am fost la fete si a stins unu lumina acolo a intrat ala cu mana la pragu usii si a aprins lumina dintr-o data. Si fetele tipau toate : aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si erau toate speriate . A fost cel mai comic moment din viata mea. Si da farsele noaptea sunt o idee buna .
Exact asa ma gandesc si eu!
Adevar sau provocare; jucati cartii; remmy; mima(unu spune de unde e ci ce face si ceilalti trebuie sa ghiceasca); sa dansati; sa cantati(karaoke)spuneti glume; spuneti bancuri; faceti poze...etc sunt multe lucruri pe care puteti sa le faceti.fundita:d
sebi617 întreabă:
Ruxandra1998 întreabă: