| You_Denisse_1998 a întrebat:

Heii auziti puteti sa-i dati si mie nume de lecti de la inceut pana la coada cate stiti pls pls pls pls pls laughing))))))))))))) :*:*:*:*:X:X:X

Răspuns Câştigător
24 răspunsuri:
| Okami23 a răspuns:

Ce lectii?
vezi ca ai gresit categoria

| You_Denisse_1998 explică (pentru Okami23):

Si nu ma intereseaza eu pun categoria la nimereala nici nu ma uit cand o pun
happyhappyhappyhappyhappyhappyhappy

| Okami23 a răspuns (pentru You_Denisse_1998):

Nu o sa ai multe raspunsuri daca nu esti coerenta in scris

Ha ha ha ce sa zic am gresit un cuv.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru Okami23):

Nimeni nu ar fi inteles ce ar fi vrut sa zica. Un cuvant poate face toata propozitia intoarsa pe dos. Sincer, cand am vazut prima data intrebarea credeam ca vrea sa spuna lectii de muzica thinking

| Okami23 a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Iar eu ma gandeam la lectii de scoala laughing

Domne chiar la nume de lectii la engleza ma gandeam ce sunteti asa de batuti in cap?

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru You_Denisse_1998):

Noi nu suntem batuti in cap domnisoara happy, data viitoare pune intrebarea calumea, aa da am uitat happy, vezi ca dupa ce pui intrebarea poti sa o si modifici. Bafta big grin.

| You_Denisse_1998 explică (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Bine bine mai domnisorul ma lasi in pace ca nu am chef de tine la ora asta eu sunt de la tara u esti de la Bucuresti si ai fite de bucurestean

laughing), h-abar nu ai de unde sunt euwinking, si nici nu o sa aflii. Eu am fost la oras si acum sunt la tara, oricum nu prea conteaza sa iti explic tie happy, poti sa crezi ce vrei. Daca iti place sa jignesti asa degeaba. Treaba tawinking.

Nu ma intereseaza de unde esti dar se vede adica se citeste ca ai fite
si figuri in tine de nu poti sa le numeri

Cine vorbea laughing. Daca vrei sa stii ce sunt alea "fite", uita-te la golanasii din oraswinking. Alea sunt fite. Figuri, nu pot sa mai spun ca nu am big grin, daca tu gresesti ceva evident ca trebuie sa fiu ironic straight face. Si u ce crezi? Ca pe mine m-ar interesa de unde esti? U ai spus ca-s bucurestean si nu stiu ce raised eyebrows. Data viitoare uita-te la cuvintele pe care le spui.

Bine discutie terminata nu vorbesc cu prosti

Si sa stii ca nu vreau sa stiu nimic despre tine ca nu ma intereseaza ca eu nu sunt ca alte fete pa

Vezi cum vorbesti fetito..., nici nu vreau sa stii ceva despre mine. Tu nu inchei discutiawinking, Capish? Tu ai inceput-o si eu o terminwinking. Data viitoare nu mai fi asa figuranta la mine ca nu iti tinewinking. Zici ca nu esti ca celelalte fete, dar esti mai figuranta si cu mai multe fite ca celelalte fete happy.

Bine bine mai prostule si sa stii ca eu vorbesc cum vreau cu cine vreau ai inteles?

Si nu iti mai face u conversatie pe intrebarea mea ai auzit handy?

WOW! Prin aceasta conversatie mi-ai dovedit cat de inculta estiwinking. Data viitaore nu mai pune semne de pitzy ca mai sus, adica acele emoticoane multiple, nu te mai da mare ca ai un cont pe TPU si ca te crezi cea mai tare din parcare, si inca ceva, ca te crezi superioarawinking. Prostuto... h-abar nu ai sa vorbesti si imi zici mie ca sunt prost / handy? Esti slaba... mi-ai dovedit concret. Mult mai slaba ca cineva care are 4 pe linie. Si aa da, data vitoare nu te mai da in spectacol, caci s-ar putea sa te coste, sa te pui intr-o lumina proasta sau alte chesti. Bafta, si vezi ca din cauza ca tu jignesti eu tin conversatia asta in varf, pardon tu o tii, caci eu iti zic ceva si u zici altceva.

Cacamasi pe tine auzi u sa nu mai imi spui tu asa ai auzit prostule ca acum davca iti trag o injuratura

| You_Denisse_1998 explică (pentru You_Denisse_1998):

Te ia cu mintea si chiar nu vrei deci nu ma pune la incercare ok si termina ai inteles?laughing

laughing), pitzipoanco, daca vrei sa nu mai dormi la noapte la cate injuraturi stiu treaba tawinking. Ma ia cu mintea? Fai fetita, nu ma pune la incercare... ce, te crezi smechera? laughing), nu ma mai enerva, asta e tot ce iti zic... "Te ia cu mintea si chiar nu vrei deci nu ma pune la incercare ok si termina ai inteles" esti prea inculta, serios acumwinking. Cum vine asta? Adica tu sa ma faci pe mine in tot felul, si eu sa nu iti zic nimic? angry, ce iti faceam daca te cunosteamwinking, nu mai existai acum. Nu stii cu cine te pui, crede-mawinking. Ma abtin sa nu te injur, si sa ma port cat de politicos pot cu tine. Dar tu intreci orice limita. Te crezi smechera? da-mi idu de mess fetito si sa vezi, cat de multe zile negre pot sa iti fac. Daca nu te termini in momentu asta, s-a zis cu tine. Asta e ultimul avertisment, sper ca te-ai potolit. Oricum te raportez stai linistitawinking.

| Okami23 a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Tipule, in loc sa te enevezi aiurea si sa iti pierzi vremea, da-i fufei asteia un frumos "blocheaza utilizator" ca sa nu o mai vezi pe site. eu asa am facut