-Chuunibyou Demo Koi ga Shitai [eu nu am vazut decat primul episod dar am vazut pe internet ca sunt destul de multe kiss-uri :*]
-Special A [super dulce. ar trebui sa te uiti daca ti-a placut Kaichou wa maid-sama ]
-Vampire Knight [super fain si destul de romantic cu vampiri sexy (y). continua in Vampire knight guilty]
-InuYasha [foarte romantic si nu numai, cu un triunghi amoros deosebit]
-Kaze No Stigma [nu prea are sarutari (excluzand una pe nas in gluma) dar intre cei doi protagonisti sar scantei greu de ignorat]
-Earl and Fairy [un anime frumos care merita vazut. mie mi-a placut foarte mult ]
-Hiiro no Kakera si Hiiro no Kakera II[actiunea romantica incepe serios doar din al doilea sezon dar si primul este fain si merita chiar si numai ca sa ajungi la sez II care este senzational de romantic]
-Inu x boku ss [foarte romantic si frumos.se afla printre preferatele mele]
-Brothers conflict [o fata draguta si o gramada, ogramada de baieti draguti. farte multe saruturi si in acest anime]
-Rosario + Vampire [pervers, da pervers, dar romantic...]
-Uta no Prince-sama [din nou multi baieti draguti, talentati si frumosi si ofata simpatica. animeul continua cu sez 2]
-Sword Art Online [un anime foarte frumos atat de dragoste cat si putin actiune...continua cu un sez. 2 care ar trebui sa apara in aceasta toamana]
-Hakuouki si Hakuouki II [baieti draguti, o fata draguta, dar romantismul incepe doar din sez. 2. e frumos dar mie nu prea imi plac animeurile dramatice, ca acesta de alftel]
-Spice and Wolf [am auzit ca este romantic insa eu nu l-am vazut inca.]
-Tonari no Kaibutsu-kun [e romantic si detule sarutari. eu il recomand]
-Dantalian no Shoka [in acest anime se regaseste "romantism negru" totusi nu sunt sarutari in acest anime]
-B gata H kei [este un anime pervers, dar pervers atat cat trebuie pentru a-l face nemaipomenit de anuzant; eu am ras cu lacrimi. si stai linistita are si multa dragoste si kiss]
-Diabolik Lovers [vampiri sexy alaturi de o fata umana draguta si amabila. tu ce crezi ca se poate intampla?]
-Kimi no Iru Machi [n-am prea inteles acest anime, dar in ansablu este interesant si frumos]
-Gravitation [e singurul anime yaoi pe care l-am vazut; daca tie iti plac genul asta de animeuri il recomand]
-Zero no Tsukaima [romantic de romantic dar si ecchi si multe sezoane deci ai la ce te uiat]
-Tokyo mew mew [este o povetse draguta de dragoste in acest anime.]
-Strike the Blood[un anime superb la care trebuie neaparat sa te uiti.si este si cu vampiri :3]
-Kamigami no asobi [o fata frumoasa si draguta inconjutata de o gramada de zei tineri si atragatori.nu poate iesi decat ceva uimitor.]
-Lovely complex [l-am terminat de curand si este fantastic.genial. cu saruati destule. trebuie neaparat sa te uiti si la acesta]
Cam astea sunt animeurile de dragoste pe care mi le amintesc ca le-am urmarit, dar daca mai vrei o sa ma mai gandesc ca sigur mai sunt.
Pe toate le gasesti Ro sub dar daca nu le gasesti pe googleiti dau eu un link.
Funda?
Unde pot sa gasesc Special A ro sub ca il caut de ceva timp?
Kimi no iru machi, scool days, sword art online, shugo chara si gasesti mai multe pe DAO
Lady2909 întreabă: