| YuukiYum a întrebat:

Helau happy Vreau niste animeuri foarte creppy..sa fie creppy din primele episoade. sa stau cu sufletul la gura... daca exista un asemenea anime..toate sunt asa plictisitoare.cel putin pentru mine.

8 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Salut, incearca "Happy Three Friends".

Dar vezi ca pot afecta emotional daca te uiti prea mult la ele.

| YuukiYum explică (pentru cristimihailov):

Ahhh desenul copilariei mele laughing Mereu cand ma trezeam sa merg la gradinita vedeam asta..moama da si ce imi placeaaa happy Se dadea parca pe HBO..idk.....Ce as vrea sa fie anime :

| SG1995 a răspuns:

Death Note e ceea ce cauti, ar mai fi Code Geass, dar nu e chiar asa horror, si Detective Conan, care e interesant, dar e mai mult pentru adolescenti +13.

| TheRealFantasy a răspuns:

PUPA - f. scurt, recomand daca vrei trauma.
Corpse Party Tortured Souls, Parasyte The Maxim, Shiki, Yamishibai - daca vrei horror
Ghost Stories cica e creepy, il am in watch list dar nu cred ca ajung sa il vad laughing
Boku no pico, Kiss x Sis, Koi Kaze, Aki Sora - daca vrei cu lolicon (lolite/"loliti") sau incest
Ceva putin mai mult decat creepy ar fi dementia, un gen putin mai deplasat de la horror, pe partea psihologica. Serial Experiments Lain, Evangelion (Neon Genesis Evangelion).
HF happy

| Fantastic7 a răspuns:

Elfen Lied

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Elfen Lied
Higurashi
Corpse Party
Blood C
Nami (1 minut)
Tenkuu Danzai Shelter+Heaven (6 minute credit)

| YuukiYum explică (pentru WhatABeautifulDay):

As vrea sa vad Nami.dar nu gaseschee hee

| George_Gabriel_Ion_1995 a răspuns:

Yu-Gi-Ohbig grinuelul dintre Yugi si Pegasus o sa te tina in suspans si o sa te sperie putin.