Http://animefreak.tv/
Pe site-ul asta poti vedea toate animeurile pe care ti le zic, si altele in plus.
Eu ti-as recomanda Rosario Vampire. E vorba despre un baiat normal care nimereste la o scoala plina cu fiinte supra-naturale unde se indragosteste de o vampiroaica draguta.
Vampire Knight e un alt serial superb! E vorba despre o fata normala, salvata de un vampir mai demult care ajunge la o scoala de vampiri. Acolo mai e si un baiat normal, care uraste vampirii. Ei 2 sunt sigurii care nu sunt vampiri. Se indragostesc, si o sa mai vezi tu ce se intampla daca te uiti :D
Ti-as mai recomanda High school of the dead! Un zombie ajunge intr-o scoala unde infecteaza pe aproape toata lumea. Un grup de liceeni curajosi incearca sa le faca fata zombilailor :)) E pe acolo iubire, actiune, ecchi, etc :D
Mai e High school DXD. Un baiat, o fata demon, etc etc :P
Si mai sunt multe altele. Daca nici anime-urile pe care ti le-am zis nu iti plac... Poti la site-ul de mai sus sa mergi pe ''Genre''. Acolo o sa-ti dea toate categoriile de anime. Poti bifa maxim 3 si dupa ce dai pe ''search'' iti va arata toate animeurile care apartin acelor genuri de pe site.
Sper ca te-am ajutat :*
Stiam eu ca trebuie sa scriu ca anime am vazut, am vazut Vampire Knight si Rosario Vampire
. Dar totusi am sa ma uit la Highschool of the dead si la Hightschool DXD. By the way, iti multumesc si pentru site-ul Genre. Sper ca nu te vei supara daca iti dau funda mai tarziu, deoarece as vrea sa vad si celelalte pareri :**
Eram sigura ca ai vazut cel putin unul dintre ele Dar mi-am incercat norocul cu toate
Si nu ma supar Ma bucur ca am fost de folos
Stiu doar unul:scoala, iubire si comedie, Lovely Complex. Poti sa dai cautare pe net sau daca ai Animax poti sa te uiti de luni pana vineri seara de la 22:05.
Kimi ni todoke http://www.anime-tv.ro/kimi-ni-todoke-episodul-1-2/
Este despre un baiat si o fata care se plac reciproc dar nu isi spun unul altuia pana...te las pe tine sa afli.
Si 11Eyes e cu demoni, un baiat si o fata e super.
http://www.anime-tv.ro/11eyes-episodul-1/
AlphaBAS întreabă: