| GeannyCatty a întrebat:

Hello everyone! As dori si eu niste anime la care sa ma uit.Dar eu sunt ...mai pretentioasa, sa spunem. As vrea anime care includ macar doua dintre categoriile de "scoala, iubire si vampiri/ demoni". Si daca puteti sa imi lasati o descriere despre anime si un site dupa care pot a ma uita la el, ar fi grozav. Stiu ca am cerut foarte multe, da cine are nevoie de funda isi poate da silinta. Va multumesc pentru timpul acordat! :**

6 răspunsuri:
| AtashiNoBakaDesu a răspuns:

Http://animefreak.tv/
Pe site-ul asta poti vedea toate animeurile pe care ti le zic, si altele in plus.
Eu ti-as recomanda Rosario Vampire. E vorba despre un baiat normal care nimereste la o scoala plina cu fiinte supra-naturale unde se indragosteste de o vampiroaica draguta.
Vampire Knight e un alt serial superb! E vorba despre o fata normala, salvata de un vampir mai demult care ajunge la o scoala de vampiri. Acolo mai e si un baiat normal, care uraste vampirii. Ei 2 sunt sigurii care nu sunt vampiri. Se indragostesc, si o sa mai vezi tu ce se intampla daca te uiti :D
Ti-as mai recomanda High school of the dead! Un zombie ajunge intr-o scoala unde infecteaza pe aproape toata lumea. Un grup de liceeni curajosi incearca sa le faca fata zombilailor :)) E pe acolo iubire, actiune, ecchi, etc :D
Mai e High school DXD. Un baiat, o fata demon, etc etc :P
Si mai sunt multe altele. Daca nici anime-urile pe care ti le-am zis nu iti plac... Poti la site-ul de mai sus sa mergi pe ''Genre''. Acolo o sa-ti dea toate categoriile de anime. Poti bifa maxim 3 si dupa ce dai pe ''search'' iti va arata toate animeurile care apartin acelor genuri de pe site.
Sper ca te-am ajutat :*

| GeannyCatty explică (pentru AtashiNoBakaDesu):

Stiam eu ca trebuie sa scriu ca anime am vazut, laughing am vazut Vampire Knight si Rosario Vampire laughing. Dar totusi am sa ma uit la Highschool of the dead si la Hightschool DXD. By the way, iti multumesc si pentru site-ul Genre. Sper ca nu te vei supara daca iti dau funda mai tarziu, deoarece as vrea sa vad si celelalte pareri :**

| AtashiNoBakaDesu a răspuns (pentru GeannyCatty):

Eram sigura ca ai vazut cel putin unul dintre ele tongue Dar mi-am incercat norocul cu toate laughing
Si nu ma supar happy Ma bucur ca am fost de folos

| beyondbirthday a răspuns:

Stiu doar unul:scoala, iubire si comedie, Lovely Complex. Poti sa dai cautare pe net sau daca ai Animax poti sa te uiti de luni pana vineri seara de la 22:05.

| BlackAngel112 a răspuns:

Kimi ni todoke http://www.anime-tv.ro/kimi-ni-todoke-episodul-1-2/
Este despre un baiat si o fata care se plac reciproc dar nu isi spun unul altuia pana...te las pe tine sa afli.
Si 11Eyes e cu demoni, un baiat si o fata e super.
http://www.anime-tv.ro/11eyes-episodul-1/