The Place Promised in Our Early Days-nu l-am văzut încă, dar din câte ştiu este o poveste tristă.
Toki wo Kakeru Shoujo sau The girl who leapt through time-este unul dintre favoritele mele.Are un sfârşit plin de speranţă aş putea spune, însă tot este trist din anumite puncte de vedere. Povestea o are drept protagonistă pe o fată care într-o zi descoperă că poate călători în timp.Merită cu siguranţă văzut!
Kotonoha no Niwa-filmul a apărut chiar anul acesta şi l-am văzut şi eu recent.S-a terminat oarecum bine, dar personal mă aşteptam la un sfârşit mai clar.Dar filmul este bun.
Mimi wo Sumaseba-este unul dintre filmele mele preferate.Nu pot garanta că este o poveste nemaipomenită, căci depinde de gusturile fiecăruia, dar pe mine una m-a impresionat.Cel mai mult mi-a plăcut atmosfera creată.
Îţi recomand de fapt cam orice film creat de studiourile Ghibli Kokurikozaka kara, Umi ga Kikoeru, Secret World of Arrietty, Howl's Moving Castle, Spirited Away.
De asemenea îţi recomnd nişte anime care ţi-ar plăcea:Ano natsu de matteru, Ano hana şi Natsume Yujinchou(dacă nu mă înşel are acelaşi creator ca Hotarubi no Mori E).
Toki wo Kakeru Shoujo (The girl who leapt through time - Film) - este povestea unei fete care este capabila sa se intoarca in timp. Putin tematoare la inceput, dar cu timpul abuzeaza de aceasta putere pentru placerea ei. Isi doreste sa opreasca timpul in loc pentru a se bucura cat mai mult de prezent, dar timpul nu poate fi oprit si consecintele nu intarzie sa apara.
Toaru Hikuushi e no Tsuioku (film) - o dragoste interzisa dintre un pilot si logodnica unui print al unui vast imperiu. Totul se rezuma la o singura alegere: pacea lumii sau dragostea celor doi.
Hello. Iti recomand aceeasi persoana care a creat "5 cm per sec", Makoto Shinkai.
- The Place Promised in Our Early Days
- Children who Chase Lost Voices
- Voices of a Distant Star
http://myanimelist.net/
RoryM întreabă: