Cu dragă inimă îţi recomand: Kamisama Kiss (Kamisama Hajimemashita).
Gen: Comedy, Demons, Fantasy, Romance, Shoujo, Supranatural
Este vorba despre o fată (17 ani) pe nume Nanami care a rămas fără casă din cauza datorilor tatălui ei. După ce ea salvează un tip de un câine care îl atacase, acesta îi dă casa lui pentru că a spus că el nu mai are nevoie de ea. Casa lui era de fapt un templu. În templu se află două spirite pe nume Onikiri şi Kotetsu şi un Spirit Vulpe Albă pe nume Tomoe. În fine, Tomoe ajunge să fie servitorul ei şi cu timpul Nanami ajunge să se îndrăgostească de Tomoe. *Nu o învinovăţesc. Tipul e super drăguţ. *
Dacă ai vizionat anime-ul şi ţi-a plăcut am deosebita plăcere să-ţi spun că anime-ul a primit undă verde pentru un sezon 2. Nu a fost anunţată data exactă dar cel mai probabil va apărea în vara anului 2015. *Cred*
Dacă vrei să vorbim despre anime dă-mi MP. Imi place să vorbesc cu fanii anime.
Un alt anime: Inu x Boku SS
Gen: Comedy, Romance, Supranatural, Dramă
Este vorba despre o fată (16 ani) pe nume Ririchiyo care se mută în Ayakashikan în căutare de linişte şi pace. În schimb, ea se trezeşte cu serviciul unui Agent de la Serviciul Secret, Sōshi Miketsukami. Între timp ea ajunge să se îndrăgostească de majordom.
Ambele sunt anime-uri frumoase. Le recomand. Sper că te-am ajutat! Fundiţă?
Inu x boku SS. Exact asta se intampla. Stapana e o fata draguta de 16 ani care se indragosteste de bunaciunea ei de majordom. Amandoi au puteri supranaturale si la fel si ceilalti cu care locuiesc intr-un conac special al lor. Uita-te, e frumos.
Inu x boku SS
Fiica familiei Shirakiin simte nevoia de a se muta si a locui pe cont propriu si neprotejata.Este lasata sa locuiasca singura numai cu conditia de a locui in conacul "Ayakashi Kan".In acest conac puteau locui doar cei care au dat un examen foarte strict de asemenea fiecare rezident era insotit de un agent al Serviciului Secret [S.S]. Chiar daca Ririchiyo nu a acceptat serviciile companiei S.S, in timp ce locuia in conac ea afla ca agentul dedicat protejarii ei este de fapt Duhul Fox, pe care anterior l-a salvat.
Kamisama Hajimemashita
Este vorba despre o fată (17 ani) pe nume Nanami care a rămas fără casă din cauza datorilor tatălui ei. După ce ea salvează un tip de un câine care îl atacase, acesta îi dă casa lui pentru că a spus că el nu mai are nevoie de ea. Casa lui era de fapt un templu. În templu se află două spirite pe nume Onikiri şi Kotetsu şi un Spirit Vulpe Albă pe nume Tomoe. În fine, Tomoe ajunge să fie servitorul ei şi cu timpul Nanami ajunge să se îndrăgostească de Tomoe.
They are my noble master
Din cauza unor probleme familiale, Ren Uesugi și sora sa, Mihato, fug de acasă. Când ajung la oraș își dau seama că au nevoie de slujbe și le găsesc ca servitori în casa familiei Kuonji. Stăpânele casei sunt trei domnișoare cu caractere și forme diferite care îi cer multe lucruri lui Ren, inclusiv să le servească și pe prietenele lor.
Mda, descrierea de la Kamisama Kiss ai luat-o de la răspunsul meu de mai sus.
anonim_4396 întreabă:
Shadow82838 întreabă: