Hataraku maou-sama :
Regele demon, Sadao, e la un pas de a cuceri lumea, însă e oprit de eroul Emilia şi forţat să fugă către o altă lumea: modernul Tokyo. Ce trebuie să facă un demon pentru a deveni stăpânul lumii? Să muncească pentru a câştiga bani! Pe parcurs se va intalnii cu emilia se se vor indragosti unul de celalalt.
Exact ceea ce cauti tu ^^
diabolik lovers- e vorba despre o fata care ajunge sa locuiasca intr-o casa cu 5 vampiri *toti fiind foarte draguti*, acolo toti incep sa o hartuiasca, se hranesc cu ea dar la sfarsit afla ca ea ascunde ceva de care nici ea nu stia, Este super serialul.
Inuyasha- este vorba despre un demon care se lupta cu una, aia pune un sigiliu dupa care moare. Inuyasha a fost sigilat timp de 60 de ani dupa care este trezit de o alta fata care a calatorit in timp din prezent pana in trecut unde il intalneste pe Inuyasha. Cei 2 vor avea parte demulte peripetii deoarece fata aia. nu mai stiu cum o chema detinea o piatra anume care s-a spart in mii de bucati. Ei 2 se duc sa caute bucatile pierdute dar in drum se lupta cu o gramada de demoni.In fine tot asa Inuyasha=rau
fata aia=buna
Apoi se indragostesc si bla bla blanu are rost sa iti povestesc tot ca dupa nu mai are farmec serialul nu?
Helloo!
In shugo chara se formeaza un love triangle din cate imi aduc aminte, si asta e cel mai cute lucru intr-un anime. (parerea mea)
Asa, iti pot recomanda cateva, nu chiar cum ai dorit tu, fiindca shugo chara are o poveste speciala.
In kaichou wa maid-sama, personajul principal, Usui se aseamana mult cu Ikuto, insa lipseste magia.
Pretear as zice ca seamana mai mult, Hayate e foarte rece cu ea la inceput, iar cu timpul se indragosteste de ea si lupta impreuna.
Fruits Basket.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: