Hm...să știi că încă nu s-a aflat ce este nici măcar în manga însă am citit un articol în care Masashi Kishimoto a declarat că vrea să îi dezvăluie fața până la final cu toate că încă nu știe cum va face asta. Oricum ziua aia e foarte aproape având în vedere că manga se termină în martie-aprilie(asta scria în articol)
Pare-mi-se ca doar vorba a fost de tine cand ai spus ca esti fan Kakashi.
Nu-mi aduc aminte ce ep, dar sigur este in prima jumatate a seriei Naruto. Cu toate ca a trecut o gramada de episoade (sute) de la acel ep, inca imi mai aduc aminte finalul episodului. Dupa nenumarate incercari din partea Echipei 7 (Naruto, Sasuke, Sakura) de a afla ce se afla in spatele acelei masti. Intr-un final l-au intrebat pe Kakashi, ce se afla in spatele acelei masti. Iar cand Kakashi si-a dat jos masca, ghici ce era? Raspuns Corect: O alta masca!
Data viitoare nu mai sari peste episoade!
Off Topic!
Nu mai ai finantator, de nu ai luat iepuri si porumbei pentru jobenul magic?
Data trecuta ai scos un cuplu, Garaa cu "fata cu parul roz" Sakura, iar acum scoti pe asta cu sarcasmul?
Se pare ca de data asta nu ai mai facut referire la "Naruto" ca este desene, ci anime. Bun. Dar, corect se scrie "anime-ul" nu "animele".
P.S. Acum, ca si data trecuta a fost ironie. Nu sarcasm.
Hei, de fapt Kakashi nu s-a demascat absolut niciodata, este un episod in Naruto in care incearca sa il demaste, insa nu reusesc, si intr-un final Kakashi isi da singur jos masca si mai avea o masca sub ea :))
Este doar un edit al unui fan daca vezi asa ceva http://www.shreveport.com/forums/photogallery/photos_h/45d899565b93d.jpg.
Crede-ma sunt fan Naruto si stiu bine si 100% sigur ca nu s-a demascat.