| adadragutza a întrebat:

Hey! As vrea si eu niste anime-uri de dragoste si comedie gen Kaichou wa maid sama, Ao haru ride sau tinari no kaibutsu-kun. Baietii sa fie draguti, iar fetele sa fie mai dure(nu stiu ca in exemplele de mai sus :p ) Si totul sa se intample la liceu(nu vreau batalii sad ) Multumiri anticipate. happy

Răspuns Câştigător
| BlackRaven45 a răspuns:

Ummm...Special A este exact ca Kaichou wa Maid-sama. Grafica este ceva mai proastă dar e superb anime-ul. Sau The Wallflower. Tipa aia e nebună de legat laughing Grafica e proasta dar te vei obişnui. E aşa drăguţ anime-ul... ^^ E vorba de 4 băieţi care încearcă să o transforme pe Sunako *fata proprietarei unde stau ei în chirie* într-o fată drăguţa şi manierată. Altul ar Fi Gugure! Kokkuri-san. Kohina e un mini jedai laughing Eu iubesc anime-ul ăsta. E încă ongoing dar e aşa drăguuuţ! ^^ E vorba de o fată care locuieşte singură şi se comportă ca o păpuşă. Ea într-o zi joacă jocul Kokkuri-san şi apare spiritul vulpe. Spiritul ăsta o bântuie. Şi pe parcurs o să fie bântuită de o grămada de spirite animale. Grădina zoologică ce mai laughing Are grafică bună şi e amuzant. Ţi-l recomand! ^^ Sau mai poţi încerca Soredemo sekai wa Utsukushii. E aşa dulce ^^ E vorba de o prinţesă dintr-un regat mic care trebuie să se mărite cu Regele Soarelui care e de fapt. un copil laughing Nike *prinţesa* e puternică. Are şi puterea de a controla vremea. E simpatic anime-ul. ^^ Sau mai poţi încerca Lovely Complex. O să mori de râs laughing E vorba de o fată înaltă care se îndrăgosteşte de un băiat scund. Sau mai poţi încerca Kamigami no Asobi. E despre o fată care e trimisă de Zeus la o şcoală împreună cu nişte zei. Ea trebuie să-i înveţe pe zei despre lumea umană. Mi-a plăcut foarte mult. Mai ales finalul. Sau ar mai fi Inu x Boku SS. Este vorba despre o fată care se mută într-un complex pe nume Aiakashi-kun. În acel complex fiecare primeşte o gardă de corp. Deşi nu prea are nevoie e obligată să-l suporte. E super ciudat agentul ei laughing

Cam atât ştiu. Sper că ţi-am putut fi de ajutor! ^^

2 răspunsuri:
| Rules140 a răspuns:

Uita-te la Shigatsu wa kimi no uso.Este destul de asemanator si nu exista lupte (este vorba despre muzica)