Bravo Bia!
Sa nu te lasi! Nu ii asculta pe altii care spun lucruri nasoale despre tine, talentul tau absolut superb pe care altii si-ar dori sa-l aiba si @Piscot si @NOBODY ce ati zice sa imi faceti un comic?!
Oricum nu caut scandal, nu-s genu' ala de disperata...
Bia, incep sa ador ceea ce faci!
Mult succes!:*
@NOBODY, din moment ce critici aiurea, se vede ca alt cineva e pisat in cap.
Te crezi mare si tare, dar esti doar nu nimic, ca sa nu spun ca esti alt ceva.
Deci...
Ca să nu mă obosesc să ți-o spun diseară,îți spune de pe acum
Esti groanică,desenzi oribil.(bla bla bla), du-te și învață copil pișat la cap.(la, la, la și mo, mo, mo)
@Byanka
ce voiai să zici?
ceva legat de,, frumusețea comicurilor tale'', legat de rahatul românesc?
@NOBODY, e ok, frate!
BRAVO.
Nu am nimic impotriva.Sa continui, sa ne areti si noua sa ne amuzam! .
@Mutulke, baai eu imi spun parerea care e super ok!
Si daca iau funda cu ce ma aleg?!
Daca ea considera ca e corect ceea ce am zis, trebuie sa imi dea + ca nu e treaba ta! Bia oricum e fata de treaba si am multa incredere in ea; nu ma lingusesc.
Pupp, Bia! :*
@PeEllyODoareInPixCaVaLasatiVoiDeTpu, bai vaco, daca nu iti place nu te mai uita, clar?! Biaa nu te lasa; ai talent!
Nu-i baga in seama; Oricum fratee nu te uita daca nu iti convine si nu fac lucrurile astea pentru funda. sa iti fie clar fato .
Aici e TPU [ toti pentru unu ] nu toti contra unu... asa ca mai bine taceti cu tampeniile voastre ca Bia nu va asculta oricum; sunteti o apa si un pamant toti.
Bia sa nu te lasi :*!
@MyMy logic ca are talent si e buna daca-ti da funda =]].
@Byanca: lasa-te si lasa-ne si pe noi ca ne-ai disperat cu niste mazgalituri.Ma, stiu ca adevarul doare, dar accepta-l asa cum este el, adica in cazul tau adevarul este ca NU AI TALENT, NU ESTI COMICA SI NU STI SA DESENEZI si trebuie sa il accepti.Deci LASA-NE!
htrhughtrugtugburegf7r întreabă:
EmacuVictor întreabă: