| Croampa a întrebat:

Hey, chiar acum am terminat parasyte( kiseijuu) si sunt cam trist de la sfarsitul dramatic. sad
Intrebarea mea este: o sa mai fie un sezon doi din parasyte?

Si cam o subintrebare( nu stiu daca exista cuvantul) : din deadman wonderland va aparea sezonul doi, chiar nu inteleg sfarsitul, adica ganta alege sa ramana in inchisoare si nu isi da seama ca shiro e omul rosu?

Funda la cel mai complet raspuns! happy

5 răspunsuri:
| AlexanderTheG a răspuns:

La parasyte nu cred dar uita-te aici http://www.narutofcr.com/f231-prezentari-anime gasesti anime asematoare si in caz ca va aparea un nou sezon pe forum va aparea imediat stirea la "noutati anime"

| Dalyan a răspuns:

Buna, "Parasyte" este un anime ongoing, adica in total are 24 de episoade, si din cate stiu de abia 11 sau 12 au aparut.Presupun ca dupa ce se termina acest sezon, daca o sa fie popular si o sa aiba material poate o sa fie inca un sezon.La "Deadman wonderland" sunt destul de sigura ca nu o sa se mai faca un sezon 2, e aparut de ceva vreme. Oricum poti urmari manga, daca nu ma insel e si tradusa in romana pe un site. Sper ca te-am ajutathappy

| Croampa explică (pentru Dalyan):

Deci parasyte are 24 de episoade, dar cand va aparea episodul 13, sau nu are o zi anume in care apare?

| Dalyan a răspuns (pentru Croampa):

Sincer asta nu stiu, eu astept sa se termine dupa il vad pe tot. Oricum depinde si de traducatori cum au timp sa faca episoadele.

| genifar45 a răspuns:

Hey! La parasyte va mai fi un sezon pentru ca serialul e ongoing. Iar la deadman wonderland nu cred ca va mai fi un sezon 2 pentru ca animeul nu a fost atât de popular în Japonia și oricum a fost cam aiurea făcut animeul fata de manga. Dar dacă ar vrea sa facă încă un sezon ar avea destul material din ce sa aleagă. happy