Hey Yuuki.S-ar putea sa-mi stearga acest raspuns,dar nu-i nimic daca o fac o sa trimit raspunsul prin mesaj.
Deci in primul rand mi se pare un anime cu o poveste foarte tare,chiar genial,doar ca pe alocuri are prea multa violenta si mai fac referinte la droguri si alte prostii, stii tu, doar este un anime.
Despre ce este vorba? Pai este un baiat genial, dar fara o viata cine stie ce, speciala in vreun fel...Acesta intra in posesia unui carnet in care daca scria numele adevarat si complet al unei persoane, data + ora si modul in care trebuia sa moara atunci se intampla. Sper ca intelegi.Deci putea sa ucida oameni doar scriindu-i in acest carnet.
Este urmat indeaproape de o creatura numita shinigami, careia nu prea i-am inteles eu rolul dar se pare ca il urmarea si ii mai explica despre carnet. Cateodata nu stiai numele persoanei pe care vroiai sa o ucizi asa ca puteai sa faci un pact cu acel shinigami (un fel de demon) puteai sa-ti oferi jumatate din viata (nu mai tin minte,parca atat era) ca sa vezi numele intreg al tuturor cat si anii pe care ii mai au de trait. Kira (pseudonimul pe care l-a luat acest baiat) incepe sa curete lumea de fel si fel de infractori. Se stia ca detinatorul carnetului nu va ajunge in rai sau in iad,ci va ramane undeva intre aceste doua dimensiuni,blocat alaturi de oamenii pe care i-a ucis. (nu am revizuit ceea ce stiu,eu asa imi amintesc).
Pe parcurs incepe s-o ia razna. Nu mai ucide doar infractori ci si baieti de la scoala/de pe strada care se comporta extrem de urat cu el,deci se razbuna.
Oamenii aud de el,dar nu il stiu asa ca toata lumea il considera ori un zeu binefacator ori un demon.
Acesta vrea sa creeze o lume perfecta,fara crime si alte chestii.
Pe parcurs observa ca nu era singurul detinator al unui carnet si ca existau multi shinigami.
Planul ii este dejucat de L, o minte geniala precum a sa. Kira incearca sa-i afle numele lui L pentru al ucide insa din ce imi amintesc eu nu isi ofera jumatate din viata pentru asta, ci profita de prietena sa, detinatoare de un carnet si o pune pe aceea sa-i vada numele lui L (aceasta facuse pactul cu shinigami) Sincer, nu stiu atat de bine cat sa povestesc in continuare...
Are 2 posibilati de final. Adica finalul difera, are 2 versiuni.
Una dintre ele, cea mai cunoscuta, care a fost folosita in anime este cea in care Kira este ucis si nu poate crea acea lume perfecta.
Al 2-lea final este cel in care castiga el dar asta este doar un ova.
Sper ca ti-a placut si ca nu o sa ma judecati daca am facut greseli.L-am vazut de foarte mult timp, cand era pe animax.
Succes!
-Blytz-
Mersi
si dc sa-ti stearga rasp
A mers...
Oricand! ^_^
Merci de fundita!
Anime.ul nu face referire la niciun drog. E un anime deosebit, insa daca il vezi de 2-3 ori dwja vezi va 'regizorul' a fortat nota uneori ca protagonistul sa faca erori absurde, insa care sa ajute la evolutia anime. ului.
Prima data nu o sa sesizezi, te asigur! Esti bombardat cu prea multe informatii in acelasi timp. Finalul e... ei bine, eu as fi dat orice ca cineva sa ma fi sfatuit in acel moment sa nu ma uit la ultimul episod. Nu trebuie sa iti spun cum se termina si nu ai voie sa cauti, mai bine nu. Eu am fost nevoita sa ma uit din nou, pentru a fi din nou in atmosfera de la inceputul anime. ului. Nu mai gasesti asa lucrari, e unic. Trebuie sa il vezi. Oricine care are habar ce sunt anime. urile ar trebui sa il vada. Grafica e iar foarte buna, coloana sonora - excelenta!
E genial, merită să îl vezi, eu mai am 3 episoade și îl termin.
Nu citi spoilerul de mai sus.
Am vazut 3 episoade dar nu ma prea trage
Da, Death Note este printre cele mai bune anime-uri facute vreodata. Pe orice top te-ai uita este ori pe primul ori pe al doilea loc
anonim_4396 întreabă:
Andr3y25 întreabă:
Shadow82838 întreabă: