Buna, sunt de acord cu tine.Am asteptat mult anime-ul si am ramas profund dezamagita de el.Pe langa faptul ca are doar 5 minute dintre care doar vreo 3 e episodul in sine, a fost si o incercare esuata de a-l face horror, unele episoade nu se leaga intre ele(poate ca asta e si idea, nu stiu). Oricum daca vrei sa il intelegi iti propun sa citesti manga, acolo e mult mai explicit (ca in fiecare manga de altfel), acolo chiar vezi povestea.
Persoanele au gusturi diferite. Mie personal mi se pare ca doar sangele(gore-ul) face tot anime-ul. Povestea consta din Yume care trebuie sa-si manance fratele; nu ma atrage deloc.
Buna, sunt de acord cu tine.Am asteptat mult anime-ul si am ramas profund dezamagit de el. Este groaznic, nici nu mai are rost sa te uiti la el.
Mie mi se pare interesanta in afara faptului ca episoadele sunt de 5 minute, e destul de ok.
Oricum nu ma asteptam la mai mult de la el dar de plictiseala merge
Mie mi se pare ca este un anime destul de tare, chiar daca este un pic sadic de felul lui.Acest anime este unul horror. Poate de asta nu iti place.Crede-ma, exista anime-uri mult mai proaste decat asta.
Mie mi se pare destul de bun. Din pacate, episoadele au doar 5 minute. Nu sunt eu fan anime horror, dar acesta chiar mi s-a parut mai bun ca altele. Din nefericire, au cam esuat.