Prefa-te ca vezi fantome, baga-te in dulap catva timp si sa vezi ce o sa se sperie cand nu o sa te mai gaseasca, suna-i la 3 noaptea,ia-ti o masca sa ii sperii cand dorm, da-le foc(asa am facut), pune-le un paianjen de jucarie din ala urat pe fata, etc,
P.S. nu imi trebuie funda
1.) Descarca-ti pe telefonul tau o voce stranie cestriga un nume nu conteaza care(daca nu ai tel pe al unei prietene)
2.)Paianjeni de jucarie!
3.)I-a o masca deschide geamu si pune-o dupa stange becul spune o poveste de groaza si apoi fa-te surpinsade mascacidata de la geam
4.) 2:00...lumea doarme alarma pusa frumos te trezesti si spagi un pahar...trebuie sa se trezeasca cineva!
succes
fundita?
Te prefaci ca vezi niste fantome ceva de genul:ai auzit? ce e aia? te-ai prins tu.Iei putin sos de tomate (ceva cat mai rosu sa imite sangele)il pui de dinainte intr-un loc in care ve-ti merge si mai pui tu acolo cava straniu.Vazand asta sa va speria un pic. Dupa asta ia-ti o masca da-eu unui prieten si pune-l sa va urmareasca.Vazand ca cineva va urmareste se va panica si atunci e momentul sa se arate "monstrul"si se va speria.
Puneti o masca, bate in geam si spune un nume orice nume (exemplu: Alexandra, Alexandra Alexandra...) si cand iese ori pe usa ori deschide geamul, nu fa nimic ascundete, cand se culca la loc, pune paianjeni de jucarie pe el/ea
SAU
Daca faceti foc de tabara, cand il sting, sa nu te vada nimeni, il aprinzi, si iar o sal stinga unu/una.
P.S. n-am nevoie de funda ca sunt baiat.