Poate juca amela versuri(amela misisela mi ma caramea a mela misi sela mi ma caramea o amore chachacha)si se pun mainile una deasupra altuia si se zice la prima miscare a mela dupa aceea se bate de doua ori din palme dupa aceea se face la fel la misi sela si se bate de ddoua ori din palme, dupa aceea tot asa mi ma de doua ori se bate din palme si la fel la caramea dupa aceea vor veni repetate versurile iar dupa fiecare doar cate o bataie din palme iar la sfarsit cand se zice o amore cha cha cha se incruciseaza mainile...
Piatra foarfeca si hartie.Cred ca stii cum se joaca...Dar daca esti foarte proas...ta,iti spun:
Piatra invgine foarfeca, foarfeca invinge hartia, iar hartia invinge piatra.
Funny Story! Se njoacda asa: aduna minim 3 prietene in camera. Ia o foaie de hartie si scrie inceputul unei povesti. Indoaie ce a scris, astfel incat sa nu se vada, si o da prietenei. Povestea merge pana cand toti au scris cateva randuri. Apoi desfaceti hartia si vedeti ce poveste haioasa o sa iasa
E unu cu ambele palme se versuri (san macare san teleje un mara a mare leo leo tip tip tip(se bat de mai multe ori)leo leo tip tip tip one two three four five six do ra (iar acum castiga cea care a lovit-o pe cealalta daca nu a luat mainile)
Shadow82838 întreabă: