| puppetmaster a întrebat:

Hey,hey! dati-mi si mie,va rog,o descriere a animeurilor akagame ga kill si seikon no qwaser.Ce gen de animeuri, ceva asa despre povestea di ele sunt si cat de faine sunt. Funda la cea mai buna descriere!

11 răspunsuri:
| Bia001 a răspuns:

Akame ga Kill este destul de fain. Dar daca esti mai sentimental si chestii iti recomand sa nu te uiti. Mor pe rand cam toti iar sfarsitul e dezamagitor si fain in acelasi timp. E vorba despre Night Raid, o gasca(?) care cauta sa readuca imperiul la normal si sa il scoata din saracie si varsare de sange. Insa imparatul are si el o gasca(?) ce are un comandant foarte puternic ce putea nimici cam pe oricine.

| puppetmaster explică (pentru Bia001):

O mersi, dar despre seikon no qwaser sti ceva? e fain?

| Bia001 a răspuns (pentru puppetmaster):

Nu l-am vazut. Si sincer nici nu am auzit de el o.o

| Croampa a răspuns (pentru puppetmaster):

Nu te uita la seikon no qwaser, e naspa... hentai!
E vorba despre doua sete care traiesc la ceva scoala cu biserica, si apare un tip mic de inaltime care este ceva lupator de-al bisericii, si are nevoie de "soma" ( lapte sfant, de la fete) ca sa aiba puterile de magician, alchimist sa ce o fi! -_-
Eu nu prea ti-l recomand...

| puppetmaster explică (pentru Croampa):

Prea tarziu -_-... am ramas traumatizata pe viata laughing

Serios?

Daaaa,animeul are o idee de baza unica si e tare, dar e prea ecchi, uneori chiar hentai, si ma cam dezgusta -_-

Da, daca n-am avea fazele alea hentai ar fi un anime super... pacat...

Da,adica mie chiar imi place pustiul ala, sasha, si abia astept sa vad finalul(sunt abia pe la ep 10)...in ciuda faptului ca ma cam sdezgusta, trebuie sa termin ce am inceput, nu? :d

Sincer, eu prefer sa nu ma uit...
Chiar daca e povestea fain, jumatate din anime sunt fazele alea hentai... Prefer sa ma uit la un alt anime care nu traumatizeaza oamenii...

Adevarat,dar ori de cate ori spun ca nu ma mai uit, ma trezesc uitandu-ma la el(din curiozitatea de a afla care-i faza cu sasha, nu din cauza ca mi-ar placea genul hentai, chiar il urasc -_-)