Depinde ce intelegi prin "merita".
Daca iti plac lucrurile de genul atunci nu regreti. Eu nu spun ca merita... spun doar ca este un anime normal.
Sa nu te astepti la un masterpiece, este un anime normal! E meh dar daca nu ai alte optiuni e okay.
Deci depinde de cat de valoros este timpul tau.
Mersi inca o data ^_^
Cu placere!
Da, exact asta voiam sa zic si eu...
nu-mi pare rau ca l-am vazut, o fost ok, dar meh
Asa man
Este foarte tare animeul imi place enorm ^_^
Okay,ma bucur ca iti place
E o mizerie. Povestea nu ajunge nicaieri si nici fan service-u nu e cine stie ce.
Sezonul in care a aparut anime-ul respectiv a fost probabil cel mai slab sezon vreodata, de aceea are un scor mediu. O analogie asemanatoare gasesti in viata reala cand o fata face o poza cu o prietena mai urata ca ea sa arate mai bine. Absolute Duo, in esenta, e un anime mediocru cu cateva lipsuri in poveste si cu o lipsa totala de dezvoltare a personajelor secundare, problema destul de comuna in anime-urile de 12 episoade sau mai putin.
Hmm, pai sa incepem.
-SAO
Primul arc mi-a placut, toate bune si frumoase pana s-a terminat sezonu, dupa mi s-a parut efectiv ca producatorii vor doar sa traga de popularitatea anime-ului si sa refoloseasca acelasi principiu iar si iar, asa ca l-am abandonat dupa primul arc.
-Mirai Nikki
O poveste cu o gramada de lipsuri si inconsistente, personajul principal e un fatalau care intr-o tranzitie de 5 minute pe la sfarsitu sezonului devine un ucigas cu sange rece, o abordare de prost gust, pararea mea, si majoritatea personajelor secundare erau doar de umplutura. In esenta un anime mediocru fara personajele cheie care il fac bun, Yuno, care a put eticheta genului yandere in anime fiind cea mai cunoscuta din industrie, terorista si tipu cu parul alb care face pe detectivu (am uitat numele avand in vedere ca m-am uitat la el acum cativa ani). In esenta un anime mediocru carat la un anime bun de 3 personaje cheie.
-Black Bullet
Cand m-am uitat la anime-u asta tot ce mi-a trecut prin cap a fost ce premiza a putut avea scriitorul sa faca un anime in care subiectul sa fie fetite de 10 ani, povestea a fost ok cu elemente dramatice oarecum cliseice insa cu personaje care nu te fac sa spargi ecranu de nervi, fiecare avand propriile dificultati pe care trebuie sa le suporte. Sfarsitul anime-ului pe de alta parte desi ofera o concluzie decenta asupra evenimentelor precizate contextual, adauga un element de suspans cu personajul feminin care a luat-o "pe aratura" si ne da false sperante la un sezon 2 care nu va aparea vreodata.
- Rakudai kishi no cavalery
De asta nu prea am multe de zis. E standardul anime-urilor de tip ecchi/harem cu o poveste destul de cliseica, singurul lucru care il face sa fie un fulg de nea fata de restul fiind faptul ca protagonistul nu e un pampalau si isi alege un interes romantic si protagonista nu e o idealista care viseaza la un print, avand interes sexual si manifestandu-l in diverse ipostaze in protagonist.
-Tokyo ghoul
Un anime destul de bun, probabil si din cauza investitiilor in el si hype-ul din urma manga-ului insa m-a lasat cu un gust amar in gura, povestea din anime fiind total diferita fata de manga iar cenzura fiind cea mai groteasca cenzura pe care am vazut-o in viata mea, fapt ce m-a facut sa-l pun pe stop pana au aparut episoadele blue-ray sa vad ce se intampla in scenele cu mild gore. Multi spun ca e un anime horror, insa dupa parerea mea elementul horror are cea mai mica influenta in anime, fiind aproape nesesizabil pentru cineva care a trecut de pubertate.
Cat despre ao no exorcist stiu doar synopsisu si cateva scene, material insuficient pentru o parere.
Buggz întreabă: