| MadRaven a întrebat:

Hey otaku's de pe TPU! Stie cineva niste animeuri(sau manga) yaoi?laughing
Precizez ca am vazut: No6, Uraboku, Junjou romantica, Boku wa Konomama Kaeranai, Gravitation. Manga de acest gen nu prea am citit, pentru ca nu prea stiu celaughing In special mi'ar placea sa fie ceva de genul Shingeki no Kyojin(da, da stiu nu e yaoi dar hai sa fim seriosi, cine nu s-ar gandi la Levi si Eren ca la un cuplu?laughing )
Zonzonika terminat.

7 răspunsuri:
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Sekai-ichi Hatsukoi e tradus pe NBI-subs şi cred că este proiect de vară. De asemenea, cred că are o legătură cu animeul Junjou Romantica şi este făcut de aceleaşi studiouri.
La manga nu mai ştiu pe ce site puteai căuta după gen, dar uite aici http://www.mangareader.net/alphabetical Cred că sunt destule manga yaoi pe aici.

| ayosmdk a răspuns:

Kuroshitsuji - stiu ca nu e yaoi... dar, cum spuneai tu, cine nu s-ar gandi la Seba si Ciel ca la un cuplu laughing

| MadRaven explică (pentru ayosmdk):

Scuze ca am aterizat asa tarziu big grin Mersi de sfat, am vazut sezonul 1 pana acum. Si eu, nu m-as gandi deloc la ei ca la un cuplu laughing
Sebastian e al meu, doar al meu laughing Nu-l impart cu nimeni tongue
(Nu ma baga in seama laughing, cam asa sunt eu cand descopar un tip anime super dragut si cum e vara, am descoperit cam prea multi...Cred ca de la nosebleed mi se trage asta laughing )

| ayosmdk a răspuns (pentru MadRaven):

Si sez 2 e super... Sfarsitul e cam neateptat dar o sa iti placa ( parerea mea )

| ayosmdk a răspuns (pentru MadRaven):

Free iwatobi swim club - nu e yaoi dar e full de tipi super ( fan girl scream )

| naruhina a răspuns:

Manga in romana? big grin

| Heichou a răspuns:

In sfarsit cineva care ma intelege, Ereri e viata mea