Nu se va întoarce, cel puțin nu înainte de a vorbi cu "cel ce știe totul".
Unii zic că e SO6P, alții Madara sau Tobi.
Bună.Cred că acel capitol a fost singurul la care chiar am plâns...Şi acum revenind la întrebarea ta, deşi mi-ar plăcea să cred că Sasuke şi-ar călca pe inimă şi s-ar întoarce să-l ajute pe Naruto, e puţin probabil ca asta să întâmple, ei bine asta am crezut până în capitolul 591. Dacă nu ai citit încă ultimul capitol apărut,Sasuke pare destul de îngândurat,amintindu-şi de cei din sat,din clan etc.şi n-am idee de ce dar pentru un moment chiar am fost ferm convinsă că el chiar s-ar putea schimba,renunţând la distrugerea Konohăi şi la lupta cu Naruto.Dar apoi mi-am amintit că dacă asta s-ar întâmpla,anime-ul ar rămâne fără una dintre cele mai importante intrigi,şi în mare parte toată "lupta" lui Naruto de până acum pentru readucerea prietenului său acasă ar cam rămâne în zadar.
Personal sunt de părere că Sasuke probabil va renunţa la distrugerea satului natal,dar nu şi la lupta sa cu Naruto,pentru că dacă ar renunţa la toate planurile sale,i-ar ajuta pe ceilalţi şi ar câştiga războiul, toţi vor fi într-o fericire iar anime-ul ar avea un happy-end, ceea ce nu cred că are Kishimoto în minte; un anime ca Naruto să aibă happy-end, sună a clişeu după părerea mea.Să nu uităm de filmul Road to ninja, care va avea mare legătură cu ce se petrece în anime, şi cu planul lui Tobi.
Şi în final sper că te-ai lămurit cu părerea mea şi de asemenea scuze că m-am cam abătut de la întrebarea ta iniţială.
Baftă.
Sasuke a luat deja o decizie in capitolul 592! O sa mearga sa afle adevarul de la cel ce stie totul, adica(presupun eu) de la Orchimaru care, din cate s-au demostrat este in viata!(cum credeam)
In acest moment acesta este indecis deaorece nu a stabilit inca cine este el(oarecum.), totusi este bine ca in sfarsit a revenit cu picioarele pe pamant.Intalnirea cu Itachi se pare ca i-a prins bine
Deci vom vedea
Eu sunt de parere ca va renunta cu greu la razbunarea lui si se va alatura lui naruto in salvarea satului
DaYannaDG întreabă:
Bartos_CristiNa_1988 întreabă: