| Cinevacatoatalumea a întrebat:

Hey! Tocmai sunt la capitolul 106 din Kuroshitsuji. Undertaker l-a cunoscut pe Vincent cand era om sau shinigami? Se stie de ce s-au sinucis el, Will sau Grell?

9 răspunsuri:
| syd2 a răspuns:

Nu fa spoilere, eu astept animeul laughing laughing

| Cinevacatoatalumea explică (pentru syd2):

Book of Atlantic Arc o sa fie foarte interesant. happy

| 1231242 a răspuns:

Buna,te-as fi ajutat dar nu stiu sa citesc manga, pe bunesad

| Cinevacatoatalumea explică (pentru 1231242):

De la dreapta la stanga si de sus in jos happy

| 1231242 a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

Feck me...

| 1231242 a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

?

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Motivul pentru care s-a sinucis nu este cunoscut inca si nu se stie inca daca Undertaker l-a cunoscut pe Vincent de cand era om, dar luand in calcul ultimul capitol din manga as spune ca era un Shinigami cand s-au cunoscut, prima aparitie a lui Underatker in manga fiind cand Ciel avea 7 ani si la acel timp Undertaker era deja shinigami.

| KuraiKookie a răspuns:

Nu se stie de ce s-au sinucis Will si Grell, dar se crede ca moartea lui Grell e legata de faptul ca se crede fata chiar daca e baiat, un fel de problema de famile gen: parinti lui voiau fata dar el era baiat. Astea sunt doar ipoteze, nu exista nimic sigur.

Cat despre Undertaker, s-ar putea sa il fii cunoscut pe Vincent dupa ce se retrasese, avand in vedere ca lucra ca...preot in Underworld de ceva vreme. Nu am putut sa gasesc manga dupa faza din Germania (nici nu stiu daca exista) dar avand in vedere faptul ca Undertaker plangea moartea lui Vincent, ceva ma face sa cred ca a avut o legatura cu aceasta...