La ce-ţi trebuie tabletă grafică pentru câcatul ăla?
http://i.imgur.com/RKD8B.jpg Ăsta e făcut de mine fără tabletă, fără nimic.Pe primul loc e talentul, pe al doilea ustensilele.
Bine bravo tie dar nici nu am avut prea mult timp, si in plus mie mi s-a facut la scoala vaccinul in mana dreapta si ma doare si imi tremura foarte tare si inca ma mir ca pot desena cel putin asa. Oricum nu mai critica atat ^^.
Nu e comic X-(, pai atunci ce dracu cauti la categoria asta?!?!?
Băi semi-boule,era o mostră de desen,nu comic,şi aici nu se pun numai comics,poţi pune şi desene, din moment ce lumea cere şi muzică, bancuri etc. nu văd care ar fi problema.Nici ce a făcut ea nu e comic, iar dacă tu crezi că ăla e un comic apăi mă mir că eşti în stare să te ştergi la partea dorsală.
Critic pentru că orice fel de artă este criticată, mai ales desenul.Iar dacă nu eşti în stare să iei în muflex nişte răspunsuri/critici, de ce ai mai postat "comic-ul"?
Auzi am vazut prin intrebarile tale ca chiar ai talent poti sami faci si mie un chibi? sau macar sa-mi zici programul in care desenezi, desigur daca vrei, ai facut la multe persoane nu cred ca mai mori sa faci 1 ^^
Nu mai fac chibi, momentan.Şi nici nu ştiu când o să mă mai apuc.
K dar in ce program le faci?
In ce program le faci?
Cu ce program l-ai facut?
Mie imi place e dragut, amuzant...si apropo
SongsoftheSabbathSacrifice daca nu iti place nu mai comenta!
Aici nu e ca şi pe facebook, să pună cineva o poză de câcat, şi eu să nu dau like şi să nu comentez.Este o întrebare,deci necesită şi un răspuns, fie el pupincurist, bun sau rău.
Nu e comic, sunt doar 2 poze, iar chestia asta a fost repetată de n ori.
Stiu,dar totusi este bine desenat.
Da,e bine desenat, nu sunt făcute acolo forme geometrice ca la alte porcării.Doar că data viitoare,ca să fie comic,trebuie să fie ceva amuzant, original şi mai lung, cât de cât.
Da sunt de acord!
Pot sa accept niste critici dar sa nu fie exagerate (nu ma refer la criticile tale) dar unii chiar exagereaza...
CrowUp întreabă:
Shadow82838 întreabă: