| RainmakerX a întrebat:

Am o intrebare care ma macina de mult timp...

Mikaela din anime-ul Owari no Seraph este fata sau baiat? Cel care mi-a tradus anime-ul foloseste se refera la acest personaj cu "el" si alt personaj ii spune "frate" dar la un moment dat schimba si ii spune "sora" (cred ca e greseala de traducere...) Deci,ca sa inteleg si eu, e fata sau baiat?

http://p2.i.ntere.st/63ef8a4e7828205fa91432d9a490330c_48 0.jpg

Multumesc anticipat >: Si da, stiu cat de strange e intrebarea.

Răspuns Câştigător
| syd2 a răspuns:

E BAIAT, deci te uiti ^_^ ce dragut, e baiat fiindca eu ma uit cu dublare in ruseste si acolo e cert faptul ca e baiat.

| RainmakerX explică (pentru syd2):

Merci mult! Da, ma uit si imi place doar ca nu eram sigur pe acest aspect. La mine are o voce mai neutra nu pot sa zic sigur daca e baiat sau fata si are si numele Mikaela, de aceea am zis sa intreb, credeam ca gresise cel cu traducerea. Multumesc!

| syd2 a răspuns (pentru RainmakerX):

CE impresie ai despre vampirul asta http://i.imgur.com/IwmEjiV.png
ti-a fost mila de acei copii? am atatea sa te intreb xD

JOS CU EL! Mort il vreau!

| Coloringthevoid a răspuns (pentru RainmakerX):

Si eu am vazut Owari no seraphlaughing

| syd2 a răspuns (pentru RainmakerX):

Eu nu, nu e dragut, si mare treaba ca a ucis copiii, daca aveai sa fii tu in locul lui aveai sa procedezi la fel, adica stii la ce ma refer, PS: am mai vrut sa-ti spun ceva dar nu vreau sa-ti dau spoil asa ca intreb la ce serie ai ajuns sau ai terminat deja?

Sunt la episodul 11. tongue Stiu ca Mika e vampir...

| RainmakerX explică (pentru Coloringthevoid):

Fain big grin

Stiu ca sezonul 2 apare in Octombrie.Eu am vazut seria intr-o zi ca nu m-am putut abtine happy

Eu am inceput-o duminica dimineata si mai am 2 episoade si gata...

| Coloringthevoid a răspuns (pentru syd2):

Vampirul ala a incalcat regulile ca nu avea voie sa omoare cetatenii.Asta era un compromis intre oameni si vampiri.Copii aia erau tinuti pentru sange si ei primeau protectie in schimb deci nu cred ca oricine ar fi procedat la felsad

Sa-mi dai mesaj cand il termini ca vreau sa-ti arat cevawinking

Okay big grin

21 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

E fată bă da' n-are sâni, e fată se vede după buze, dacă nu-i fată înseamnă că-i satana, satana e neutră deci Seraph e satana laughing!

| RainmakerX explică (pentru raMLesS):

Aparent este baiat. Si nu-i satana ci vampir, deci tot pe acolo rolling on the floor

| raMLesS a răspuns (pentru RainmakerX):

Ai lăv iu laughing

| SergiuBoss11 a răspuns:

Este baiat.

| BlackRaven45 a răspuns:

E baiat. Cred ca avea si o uniforma diferita daca era fata si vocea nu prea il favorizeaza. Si eu ma uit si e printre anime-urile mele preferate :)) Uite si dovada ca nu gresesc:

http://owarinoseraph.wikia.com/wiki/Mikaela_Hyakuya

"Gender: Male";)

| RainmakerX explică (pentru BlackRaven45):

Am vazut, multumesc pentru raspuns smug

| AnaaaaaConstantin22 a răspuns:

Mikaela iubirea mea eterna