Mi-a plăcut de ei.Deşi poate unele lucruri pe care le-au făcut nu au fost corecte, îi admir pentru faptul că şi-au urmat visul.Acela de a opri luptele şi a aduce pacea.Modul prin care au încercat să stabiliească pacea a fost unul chiat violenr, dacă e să ne raportăm la decizia de a distruge Konoha.În ciuda acestor lucruri, povestea lor m-a emoţionat şi de aceea îi admir(în special pe Konan, care este singurul personaj feminin din Naruto de care îmi place).
Da a fost foarte frumoasa si miscatoare povestea lor. Dar cea mai trista as zice ca a fost a lui Nagato. Imi pare rau pentru Yahiko ca a murit si nu si-a putut atinge visul, totusi a facut-o Nagato in locul lui. Adica de a fi ZEU. Si totusi nu inteleg cum i-a venit la Nagato in cap sa faca tot cea ce a facut si de unde a dobandit toate puterile alea.
Mi-a placut mult de ei, cel mai mult de Konan, pacat ca a murit.
Nu toti luam calea cea buna
Buna, ei trei doreau sa aduca pacea sa nu mai fie atata ura, iar Nagato ia incredintat asta lui Naruto.
Da,eu era sa distrug toata lumea ninja daca eram in locul lui nagato, sau a altora.viata e dura, si eu am un vis de razbunare, asemanator cu cel al lui sasuke.nagato si sasuke se aseamana si cred ca ce au facut este cel mai potrivit lucru!
Buna eu usnt un mare fac naruto eu cel mai mult al admir pe Nagato povestea lor a fost destul de miscatoare pentru un anime de actiune povestea a fost foarte miscatoare si de ce sa nu fie firesc? fiecare o e pe calea lui in viata insa totul a fost tumultant
anonim_4396 întreabă:
Shadow82838 întreabă: