| marinela92 a întrebat:

cam ce ziceti voi de Sasuke si Sakura credeti ca intr-un final vor fi un cuplu adica una din aspiratiile lui Sasuke era sa isi refaca clanul laughing!

13 răspunsuri:
| birdie14 a răspuns:

NU! Citeşte manga pentru numele lui Dumnezeu!
(scuze, dar pur şi simplu nu pot să mai suport toate tâmpeniile despre perechi).

| товарищ a răspuns:

Cum d***u` te uiti la Shippuuden doar pentru cupluri? -_-

| ShadeAdda a răspuns (pentru товарищ):

Sunt unele persoane care intr-adevar se uita la anime-uri doar ca sa vada cupluri/saruturi/mai-stiu-eu-ce-dulcegarii... Lame, isn't it? Adica imi plac si astfel de faze, sunt super-kawaii, dar prefer actiunea e.e

| товарищ a răspuns (pentru ShadeAdda):

Mda. Fazele astea sunt dragute, dar... WE WANT BLOOD, MADARA AND TAIJUTSU.

Mi-ai adus un zambet pana la urechi pe fata. THAT'S MORE LIKE IT, BUD! big grinbig grinbig grin

A, da. Si mai vrem ruperi de tricouri! ( Kiba, da tot ce poti, Obito, stiu ca vrei! Naruto, esti un maestru! Sasuke, tu nu mai ai nevoie de tricou rupt )

rolling on the floor)))))))))

Senpaai! Eu sunt Tobi / Hidan. Te fac sa razi pana crapi.

Iti iese cu siguranta. Mi s-a luminat ziua si acum am chef sa ma uit la anime-uri laughing))

Add

| Never4ever a răspuns:

Anime-ul acesta nu este un anime gen,, romantic'' deci corect ar fi sa nu mai puneti intrebari de genul acesta pentru ca Naruto/Shippuden are la baza actiunea, luptele poate putin si drama dar romantismul nu existawinking

| AndradaRoxana9 a răspuns:

Nu!
Masashi Kishimoto a spus ca nu vrea sa transforme acest anime în unul romance.
Drept urmare nu vor exista cupluri în Naruto. Totuși, daca anime-ul ar avea alta categorie, tot nu as fi de acord cu '' SasuSaku ''. As opta mai mult pentru '' NaruSaku''. Deoarece, Sasuke nu ia acordat Sakurei atenție niciodată, în schimb Naruto a placut-o de când era mic și încă o mai place.
Totuși, cum am mai zis nu vor exista cupluri în Naruto!
Pa, pa!

| saysis a răspuns:

Nu, uitate la al doilea sezon din Naruto.