Temari din Naruto pentru ca este foarte buna luptatoare si are un evantai superb. Este draguta, rea, eleganta, gratioasa, desteapta, protectoare, dediata ocupatiei de ninja, ii place sa tachineze oamenii, e sfidatoare, are parul foarte ciudat si frumos in acelasi timp, iar evantaiul ei gigantic e foarte tare. De Ai Enma din Jigoku Shoujo pentru ca este tacuta, draguta, sumbra, dedicata in tot ceea ce face ca Fata a Iadului si clientilor ei, razbunatoare, ferma, hotarata, ciudata, suferinda, sensibila, are parul lung, negru si drept, ochii rosii, haine in stil japonez si elegante si seamanala caracter cu mine. De Hone Onna din Jigoku Shoujo in primul rand pentru ca este fffffffffffffffffffffffffffffffffffff frumoasa (pozade la profilul meu este cu Hone Onna), eleganta, gratioasa, draguta, desteapta, grijulie, atenta, placuta, parul ei e foarte complicat, hainele sunt elegante si frumoase etc. Acestea 3 sunt personajele mele preferate din toate animeurile si nu numai. Primele 10 personaje preferate sunt: 1) Ai Enma, Hone Onna, Temari 2)Kikyo din InuYasha 3)Asami Sato din Avatar: Legend of Korra, 4) Eclair din Kiddy Grade 5)Tsunade din Naruto 6)Kanna din InuYasha, 7) Lumiere din Kiddy Grade, 8)Dvergr din Kiddy Grade 9) Kin Tsuchi din Naruto 10) Kurenai Yuki din Naruto. Acestea sunt personajele mele preferate
10 personaje preferate ..simplu : Vampire Knight- Zero, Yuuki, Fairy Tail - Natsu, Gray, Lucy, Kaicho wa Maid-sama -Usui, Soul Eater- Blackstar, Tsubaki, Ouran High Scool Host Club-Hikaru, Kaoru si Haruhi, Karin - Karin si mai sunt care imi plac ca am vazut mult mai multe animeuri dar ai zis doar 10 si deja am scris 12 sorry
Pai daca ar fi sa fiu cineva anume..cred ca Natsuru din Kampfer ..si un top 10 ar fi asa :Natsuru [Sub forma de fata] (Kampfer); Akashiya Moka (Rosario+Vampire); Kira/Lighto-kun (DeathNote); Ranmaru Shindo (Tokko); Riko, Ako (Kiss x Sis); Issei Hyodo, Rias Gremory (Highschool DxD); Goku (DragonBallZ); Yoh Asakura (Shaman King)
Ushoorr
-Shugo Chara - Ikuto Tsukiyomi
-Vampire Knght - Yuuki
-Kaichou wa maid-sama - Misaki [ CHiar mi-as dori sa fiu ]
-I love my younger sister - Iku
-Baka to test to shoukanjuu - Himeji
-Shiki - Mizumi
-Arcana Famigilia - Felicitá
-NaNa-Nana osaki
-Sora no otoshimono-Ikaros
-Sora no otoshimono-Nymph
NU pot sa fac un top 10, dar e un singur personaj care ma marcat:Sasuke Uchiha din Naruto.presupun ca il stii.
As vrea sa fiu Tsubaki din manga
Kyou Koi wo Hajimemasu(Love Begins) pentru ca este o fata foarte prietenoasa, muncitoare si sincera.Pe langa toate aste descurca foarte bine in a aranja si face coafuri foarte dragute si ca se gandeste si la alti.
Ma atrage si parul ei lung negru natural.
Sper ca te-am convins! ^_^
Hm, eu din Naruto: Itachi, de ce? hm, din cauza ca este foarte rece si intunecat, din cauza ca nu ii pasa sa isi fac prieteni. Hm, si din cauza ca întotdeauna este foarte calm si răbdător. ^_^
Ooh am adorat multe personaje anime, in special baietii gen: bad boy. de exemplu: zero din vampire knight, sasuke din naruto, usui, si multi alti,
Sincer vad ca e cam demult topicu dar as prefera un singur caracter Zero
mariacris98 întreabă:
Shadow82838 întreabă: