| DaYannaDG a întrebat:

Exista pe aici vreun fan Nana? Daca da imi puteti spune si mie continuarea din manga? Ce se intampla cu Nana si Ren, Hachi si Takumi, Shin si Reira? Nobu cu cine ramane?

Exista cumva forumuri dedicate fanilor Nana? Eu am cautat si nu prea am gasit...

Funda! happy

Răspuns Câştigător
| KinokoஐKee a răspuns:

Http://www.anymanga.com/nana/
Eu aici citesc Nana mnaga, pe romana nu am gasit.A fost pe romana manga doar primul epsiod, asa ca n-are sens sa spun ca exista din moment ce ai vazut deja primul episod.
Nana si Ren decid sa se casatoreasca si e super grozav, fac si o conferinta de presa despre nunta, iar inele Nanei e la fel ca a lui Hachi! Takumi si Hachi(sincer mie nu-mi place cuplul asta)nu se mai casatoresc din cauza nuntii lui Ren cu Nana pentru ca ei sunt aman2 favoriti de publicul formate din femei asa ca isi vor pierde fanii 2 nunti una dupa alta.Apoi vine ziua lui Shin si a lui Reira si sunt ata de draguti impreuna. Takumi afla despre aventura lor asa ca ii spune espre cum cariera lui Rira ar fi distrusa daca se afla. Takumi ii spune si lui Hachi despre asta si intr-un fel se poarta ca si cum ar fi mama lui Shin si chiar asa ii spune SHin! E ata de dragut! :) Nobu devine iubitul acelei fete Yori(cea din filmele pentru adulti) numele ei adevarat Asami. Oricum Nana si Hachi se inteleg super bine si sunt fericita ca dupa toate lucrurile rele sa- intamplat si ceva bine. Oricum se vor mai intampla multe pentru ca sunt doar la volumul 14 si imi sunt o gramada. Daca vrei iti voi mai povesti cand voi mai citi! :)

| DaYannaDG explică (pentru KinokoஐKee):

Merci happy

P.S: Poti sa-mi lasi prin MP id tau ca sa mai vorbim? happy

11 răspunsuri:
| Lamaitzza a răspuns:

Sunt mega fan Nana insa cum nu-mi place manga nu am cautat. Stiu doar ca Ren moare.

| RainboyDash a răspuns:

Romana stii?

| DaYannaDG explică (pentru RainboyDash):

Ce legatura are romana mea cu intrebarea?

| RainboyDash a răspuns (pentru DaYannaDG):

Depinde

| DaYannaDG explică (pentru RainboyDash):

Nu fac aici chat, deci ori raspunzi la intrebare ori pa happy

| RainboyDash a răspuns (pentru DaYannaDG):

Pa

| OliverArrow a răspuns:

Eu sunt.

| DaYannaDG explică (pentru OliverArrow):

Atunci imi raspunzi la intrebari? happy

| secrets a răspuns:

Pe mangareader gasesti orice manga vrei.Numai bine!