Chiar că OMFG! De data asta e super reușit comicul. Îmi place. Nu îi lua în seamă pe care zic "nu am înțeles nimic!" sau ceva de genul. Și încă odată scuze
Peace!
@Biuka merci pentru compliment.
Este valabil si pentru tine.
Macar ma aseman cu un dop.
Tu cu ce te asemeni daca critici pe cineva caruia nu ii place o vedeta?
Cu cineva care n-are ce face!
Si am castigat "batalia" ca sa spun asa.
omfgomfg
Uppss.
Sorry, dar nu fac cu Bieber.
Imi palce cum canta:d.
Sorry.
Alta data.
E super, si sincer sa fiu ai evoluat mult la comic.Adica in comparatie cu alaea cu Ben...GG.Foarte bun si vorba lui Antonia, fa una si cu JustinBiber.
Um, da, dar am o intrebare, asa ca pentru retardatii ca mine care pricep doar medicina, nu si comicuri. Ce a facut produsul-minune? A sters existenta lui Miley? A facut-o pe fata aceea sa uite de Miley? Sau a facut-o pe fata aceea atat de cool incat Miley deja nu mai conta?
Stii ce? Miley Cyrus este idolul meu si nu-mi pasa ce zic altii! Uite asta-i parerea mea si nu-mi pasa ce zici tu!
@ByaNuStieDeCeParteSaFie,Biuka nu s-a legat de tine pentru ca ai ceva cu miley cyrus, Biuka s-a legat de tine pentru ca comicul chiar nu are sens. Well, sper ca pe viitor sa te descurci mai bine !
Superb, Bya!
Sa nu cumva sa te lasi de comicuri ca te batt.
:XSUNT SUPERBE! ai un talent la comicuuri .Bafta in continuare Bia :*:*:*
Ma bucur ca cineva a inteles
si apropo . Nu am nici o treaba cu faptul ca comicul este despre Miley .
Nici mie nu`mi place
dar comicul ese chiar. patetic u. Scuze.
Am fost educata in asa fel in cat sa spun adevarul gol golut
O sa fac si eu ceva despre JB si cred ca nu ii va place zic asta fica miley este idolul meu.p
Tie chiar iti place sa fii criticata. Frate, am inteles, esti incepatoare si nu te prea descurci, dar nici macar ideile nu se inteleg din ce dracu` faci tu acolo. Si-a dat ala/aia cu pisat pe fata si i s-a vindecat Miley Cyroza sau ce naiba avea? Eu asta am inteles Am mai vazut si alte comicuri pe care le-ai facut, si erau tot... JALNICE. Eu iti zic, sa exersezi mult, dar mult, singura acasa... si dupa 2 ani ne vedem pe TPU sa vedem ce ti-a iesit